Säästöpankki Sijoitusobligaatio Lääketeollisuus

Säästöpankki sijoitusobligaatio Lääketeollisuus on sijoituskohde, joka tarjoaa osakekorin mahdolliseen arvonnousuun sidotun tuottomahdollisuuden. 

Hyväryhtinen mies tahtoo menestyä ja kysyy sparrausapua Säästöpankista.

Viiden vuoden määräaikainen hajautettu sijoituskohde

Sijoituskohteina viisi lääketeollisuuden merkittävää yhtiötä

Pandemian aikana on korostunut lääketeollisuuden sijoituksellinen vakaus

Säästöpankki sijoitusobligaatio Lääketeollisuus – miksi sijoittaa?

  • Maailman väestön ikääntyminen ja lääkkeiden kysynnän kasvu tukevat lääketeollisuuden kasvunäkymää. Toimialan panostus tuotekehitykseen ja tutkimustoimintaan on myös investointi tulevaisuuden kasvuun.
  • Pandemian aikana on korostunut lääketeollisuuden sijoituksellisesti vakaa luonne. Taloudellisten suhdanteiden vaikutus sektoriin on pienempi, kuin muihin toimialoihin.
  • Sijoittamalla sijoitusobligaatioon pääset hyötymään osakkeiden mahdollisesta positiivisesta arvon kehityksestä ilman riskiä nimellispääoman menettämisestä.
  • Kurssikehityksistä riippuen saat tuottoa, joka on sidottu lainaehtojen mukaisesti osakekorin mahdolliseen arvonnousuun (tuottokattoon asti).

Säästöpankki Sijoitusobligaatio Lääketeollisuus -osakekorin sisältö

Säästöpankki Sijoitusobligaatio Lääketeollisuuden osakekori muodostuu seuraavista tasapainoin valikoiduista kohde-etuuksista:
  • Abbvie Inc 20 %
  • GlaxoSmithKline Plc 20 %
  • Pfizer Inc 20 %
  • Sanofi 20 %
  • Orion Oyj 20 %

Sijoitusobligaation sijoituskohteina olevien yritysten esittely

Abbvie Inc. on yhdysvaltalainen lääkkeiden kehittäjä ja valmistaja, mm. nivelreuman, munuaissairauksien, hepatiitti C:n ja syövän hoitoon.

GlaxoSmithKline Plc. on iso-Britannialainen yksi maailman suurimmista reseptilääkkeiden, rokotteiden ja itsehoitolääkkeiden kehittäjistä, tuottajista ja jälleenmyyjistä. Yksi tunnetuista
tuotteista on Voltaren.

Pfizer Inc.
on maailman johtavia lääketieteen tutkimusyhtiöitä ja alkuperäislääkevalmistajia Yhdysvalloista. Yksi tunnetuimmista lääkkeistä on Viagra.

Sanofi on ranskalainen reseptilääkkeitä ja rokotteita kehittävä ja valmistava yhtiö, joka on erikoistunut mm. diabeteksen, syövän ja hermostosairauksien hoitoon. Sanofi tuottaa myös influenssarokotuksia.

Suomalainen Orion Oyj kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yksi tunnetuimmista lääkkeistä on Burana.

 

Lainan liikkeeseenlaskija: Danske Bank A/S.
Sijoitusobligaation merkintäaika: 17.8–11.9.2020
Laina-aika: 21.9.2020–5.10.2025

 

Lue lisää Säästöpankki Sijoitusobligaatio Lääketeollisuus -markkinointiesitteestä

Avaintietoasiakirja Säästöpankki Sijoitusobligaatio Lääketeollisuus
Ohjelmaesite
Lainaehdot (englanninkielinen)