Säästöpankki Lyhytkorko

Lyhyen koron rahasto, jonka varat sijoitetaan julkisyhteisöjen, kuten pankkien ja yritysten sekä Euroopan valtioiden ja kuntien, liikkeeseen laskemiin tai takaamiin euromääräisiin obligaatioihin ja rahamarkkinainstrumentteihin.

Tutustu tarkemmin Säästöpankki Lyhytkorko -rahastoon. Alta löydät mm. rahaston aiemmat tuotot, arvon kehityksen, riskitason sekä tietoa rahaston sijoituspolitiikasta. Huomioi rahastoa valitessasi tuotto-odotuksesi, riskinottokykysi ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sijoittamaan.
 
Voit ostaa rahastoa suoraan verkkopankista. Jos et vielä ole asiakkaamme, tai tahdot tukea sijoituspäätöksellesi, varaa aika Oman talouden tuokioon.
 

 

Ohjeet rahaston ostoon

Tutustu Säästöpankin korkorahastoihin

Säästöpankki Kehittyvät Korkomarkkinat -rahasto

Korkorahasto, jonka sijoituskohteena ovat maailmanlaajuisesti kehittyvien kansantalouksien korkosijoitukset. Sijoitukset tehdään yhteistyökumppanin rahaston kautta.

Säästöpankki Pitkäkorko -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat euromääräiset, valtioiden liikkeelle laskemat joukkovelkakirjalainat. Rahaston sijoitukset toteutetaan pääasiassa suorien korkosijoitusten avulla.

Säästöpankki Yrityslaina -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainväliset korkeamman luottoluokituksen yrityslainat.

Säästöpankki High Yield -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainvälisesti matalamman luottoluokituksen yrityslainat. Pääasiassa luottoluokitus on keskimäärin korkeintaan BB+ (S&P-luottoluokituslaitoksen mukaan).

Säästöpankki Korkosalkku -rahasto

Korkorahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainvälisesti eri korko-omaisuusluokat. Sijoitukset tehdään pääsääntöisesti rahastojen kautta. Sijoitukset noudattavat Säästöpankkien Varainhoidon kulloistakin korkonäkemystä

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14