Säästöpankki Elämänvaralla turvaa tulevaisuuteen

Elämänvara on vakuutus, jolla voit varautua vakavan sairauden varalle, kuten syöpä, sydäninfarkti tai aivohalvaus ja säästää samanaikaisesti. Säästettävä summa jakautuu vakavan sairauden turvaan ja loppu menee säästöön. Säästöpankki Elämänvara ei enää uusmyynnissä.

check

Vain 100 euron minimimaksulla vakavan sairauden turva ja vakuutukseen säästö turvallisesti.

check

Kuukausierästä vähennetään vakavan sairauden vakuutusmaksu, josta saat laskelman etukäteen – loppuosa menee säästöön.

check

Valitse veroton kertakorvaus joko 20000 tai 40000 euroa. Kertakorvaus maksetaan, jos sinulla todetaan syöpä, sydäninfarkti tai aivohalvaus.

Turva vakavaa sairautta – kuten syöpää – varten ja säästäminen samassa kuukausierässä

Säästöpankki Elämänvara on vakuutus, joka yhdistää säästämisen ja vakavan sairauden turvan. Sen avulla varaudut erilaisiin elämäntilanteisiin. Säästöpankki Elämänvara on järkevä säästämistapa, ja joustaa myös kertyneitä säästöjä nostettaessa. Voit nostaa kertyneitä säästöjä milloin vaan tai vaikkapa kuukausittain esimerkiksi eläkkeellä.
  • Soveltuu pitkäaikaiseen säästämiseen ja suosittelemme säästämisajaksi vähintään viittä vuotta.
  • Yhdistelmävakuutukseen sisältyvät joustavasti maksettava säästöosa, eli kapitalisaatiosopimus, ja edullinen vakavan sairauden vakuutus.
  • Maksun minimimäärä on 100 euroa kuukaudessa.
  • Saat turvan vakavan sairauden varalle 20 000€ tai 40 000€ verottomana kertakorvauksena.
  • Turva kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen: syöpään, sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen.
  • Voit nostaa säästöjäsi kerralla enemmän tai kuukausittain.
  • Säästöpankki Elämänvarassa saat suursijoittajan edut eli salkunhoitaja tekee sijoituspäätöksiä puolestasi sijoituskorin sisällä. Voit vaihtaa sijoituskohteita maksutta kuusi kertaa vuodessa.

Miksi Reetta ja Janne valitsivat Elämänvaran – lue asiakkaidemme kertomukset  

Lähipiirissäni on hiljattain muutama ikäiseni sairastunut vakavasti, joten se herätti pohtimaan, että miten olen itse varautunut, jos sama sattuisi kohdalleni. Kuulin Elämänvarasta tuttavaltani ja päätin tutustua tähän tarkemmin. Minut vakuutti se, että tämän avulla voin säästää helposti ja samalla varautua sairauksien varalta. Vakavan sairauden turva ei ollut laskelmassa mielestäni kallis*). Tämä on minulle sopiva tapa säästää ja voin sanoa hieman kliseisestikin ”nukkuvani yöni paremmin”. Reetta, 42v

Ystäväni sairastui syöpään, ja seurasin läheltä, kuinka kalliita hoidot ja tutkimukset olivat. Tuossa tilanteessa haluaa kartoittaa kaikki mahdolliset hoidot, joten myös yksityinen puoli tuli tutuksi. Siellä kustannukset olivat merkittäviä. Tämä herätti minut käymään läpi oman vakuutusturvani ja totesin, että mikäli sairastuisin vakavasti, ei minulla olisi siihen olemassa vakuutusta. Elämänvarassa tämä turva taas on. Kun ymmärsin paremmin, että en siis maksa ainoastaan vakuutusmaksua vaan säästän joka kuukausi varoja, jotka voin nostaa tarvittaessa tiukassa tilanteessa pois, ei tätä tarvinnut kauaa miettiä. Nyt sekä minulla, että vaimollani on turva vakavia sairauksia varten. Ja jos toivottavasti näitä ei kohdalle osu, niin meillä on tulevaisuudessa melko hyvät säästöt kasassa, joilla voidaan sitten tehdä vaikkapa pieni irtiotto arjesta.” Janne, 30v

*) Esimerkkihinta: Asiakas 40-44 vuotias, ei tupakoi, hänen valitsemansa kertakorvauksen määrä 40 000 euroa. Vakavan sairauden vakuutusmaksu kuukausittain 10,53 €.

Tiesitkö: palkkaa saa sairastuttua vain rajoitetun ajan? Elämänvarasta turvaa talouteen

Moni palkkatyöläinen kohtaa vakavan sairauden yhteydessä myös toisen ikävän tosiasian: palkkaa saa vain rajoitetun ajan, vähimmillään vain kymmenen arkipäivän ajalta. Elämänvarassa on turva kolmen yleisimmän vakavan sairauden varalta, ja vakuutukseen kuuluvasta 20 000 tai 40 000 euron verottomasta kertakorvauksesta on apua sairauden mahdollisissa vaikutuksissa omaan talouteen. 

Palkallisen sairausloman lyhyyden havaitsi myös rintasyöpään sairastunut Satu, 46. Hänen työpaikallaan palkallista sairauslomaa sai kuuden viikon ajan. "Ennen ajattelin, että esimerkiksi 3–6 kuukauden kiinteiden elinkustannusten säästäminen tilille on liioittelua. Nyt olen toista mieltä", Satu kertoo. Lue koko tarina

Valitse Sinulle sopivin säästökohde – asiantuntijamme auttavat

Vakuutusmaksu kohdistetaan aina kapitalisaatiosopimukselle. Kapitalisaatiosopimuksen säästöosan pääomasta laskutetaan kuukausittain vakavan sairauden turvan hintatietojen mukainen maksu. Säästöpankki Elämänvaran sijoituskohteina toimii kolme erilaista Varainhoitajan Parhaat -sijoituskoria: 

  • Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
  • Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
  • Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

Voit valita yhden tai useamman sijoituskohteen ja autamme sinua päätöksenteossa.

Tutustu sijoituskohteisiin

Taloudellinen varautuminen auttaa ikävissäkin tilanteissa. Elämänvaran vakavan sairauden turvalla saat vakuutuksesta korvauksen, jos sairastut syöpään, sydäninfarktiin tai aivohalvaukseen. Korvauksen käytölle ei ole ehtoja eikä rajoituksia, vaan voit tehdä saamallasi summalla mitä itse haluat. Kohde voi olla esimerkiksi pidennetty toipumisjakso, kodin remontointi tai matkustelu.

Säästöpankki Elämänvara -vakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. Sopimuksen vakavan sairauden turvan myöntää Chubb.


HUOM! Säästöpankki Elämänvara ei enää uusmyynnissä.


Lisätietoja

Elämänvara tuoteseloste
Elämänvara vakuutusehdot
Elämänvara hinnat 

Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Korkopainoinen
Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Tasapainoinen
Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Tuottohakuinen

Avaintietolomake - Säästöpankki Elämänvara

VARAA AIKA SÄÄSTÄMISEN ASIANTUNTIJALLE

TUTUSTU MYÖS MUIHIN SÄÄSTÄMISEN VAIHTOEHTOIHIN

Tutustu myös näihin

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...