Säästöpankki Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Säästöpankin Elämänvara sopii pitkäaikaissäästämiseen. Se sisältää myös vakuutuksen vakavan sairauden varalle.
check

hyvät yhdessä: Varaudu suomalaisten kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen JA säästä samalla.

check

57 % suomalaisista säästää tulevaisuutta varten (Säästämisbarometri 2017).

check

verotuksellisesti edullinen ja voit nostaa varoja silloin kun itse tahdot.

Hyvät yhdessä: vauraus ja turva

Säästöpankki Elämänvara on täysin uudenlainen vakuutus, joka yhdistää säästämisen ja vakavan sairauden turvan. Sen avulla varaudut erilaisiin elämäntilanteisiin. Tällaista turvapakettia et löydä mistään muualta. Säästöpankki Elämänvara on verotuksellisesti järkevä säästämistapa: kun haluat nostaa kertyneitä säästöjä, maksat veroa vain sijoituksista kertyneestä tuotosta.

 • Soveltuu pitkäaikaiseen säästämiseen ja suosittelemme säästämisajaksi vähintään viittä vuotta.
 • Yhdistelmävakuutukseen sisältyvät joustavasti maksettava säästöosa, eli kapitalisaatiosopimus, ja edullinen vakavan sairauden vakuutus.
 • Maksun minimimäärä on 100 euroa kuukaudessa.
 • Saat turvan vakavan sairauden varalle 20 000€ tai 40 000€ verottomana kertakorvauksena.
 • Turva kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen: syöpään, sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen.
 • Voit nostaa säästöjäsi kerralla enemmän tai kuukausittain.
 • Voit ottaa Säästöpankki Elämänvara -vakuutuksen, jos olet 18-59-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Vakuutusta ottaessasi vastaat lyhyen terveysselvityksen kysymyksiin.
 • Säästöpankki Elämänvarassa saat suursijoittajan edut eli salkunhoitaja tekee sijoituspäätöksiä puolestasi sijoituskorin sisällä. Voit vaihtaa sijoituskohteita maksutta kuusi kertaa vuodessa.

Säästöt tuottamaan hyvän ja pahan päivän varalle

Vakuutusmaksu kohdistetaan aina kapitalisaatiosopimukselle. Kapitalisaatiosopimuksen säästöosan pääomasta laskutetaan kuukausittain vakavan sairauden turvan hintatietojen mukainen maksu. Säästöpankki Elämänvaran sijoituskohteina toimii kolme erilaista Varainhoitajan Parhaat -sijoituskoria: 

 • Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
 • Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
 • Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

Voit valita yhden tai useamman sijoituskohteen ja autamme sinua päätöksenteossa.

Tutustu sijoituskohteisiin

Taloudellinen varautuminen auttaa ikävissäkin tilanteissa. Elämänvaran vakavan sairauden turvalla saat vakuutuksesta korvauksen, jos sairastut syöpään, sydäninfarktiin tai aivohalvaukseen. Korvauksen käytölle ei ole ehtoja eikä rajoituksia, vaan voit tehdä saamallasi summalla mitä itse haluat. Kohde voi olla esimerkiksi pidennetty toipumisjakso, kodin remontointi tai matkustelu.

Säästöpankki Elämänvara -vakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. Sopimuksen vakavan sairauden turvan myöntää Chubb*.

Haluatko ottaa elämän yllätykset paremmin haltuun? Varaa aika niin katsotaan yhdessä, miten sinä hyödyt Elämänvarasta.

Lisätietoja

Elämänvara tuoteseloste
Elämänvara vakuutusehdot
Elämänvara hinnat 

Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Korkopainoinen
Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Tasapainoinen
Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Tuottohakuinen

Avaintietolomake - Säästöpankki Elämänvara

Vakuutussäästämisen monipuoliset vaihtoehdot

Vakuutussäästäminen tarjoaa myös monia muita hyviä vaihtoehtoja Elämänvaran lisäksi. Käy tutustumassa muihin vakuutussäästämisen vaihtoehtoihin täällä. 

 

*Osana Brexit-valmistelujaan Chubb European Group on muuttunut eurooppayhtiöksi. Tämän myötä vakuutusyhtiön nimi on myös muuttunut Chubb European Group SE:ksi.

Chubb European Group SE on muuttanut päätoimipaikkansa Yhdistyneestä kuningaskunnasta Ranskaan 1.1.2019 ja toimii sivukonttorin kautta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sen rekisteröity toimisto on nyt osoitteessa La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, (92400) Courbevoie, France ja yrityksen rekisterinumero on muuttunut (450 327 374 RCS Nanterre). Chubb Groupin yritysten päätoimisto on edelleen osoitteessa 100 Leadenhall Street, London, EC3A 3BP, United Kingdom.

Chubb European Group SE:n toimintaa sääntelee Ranskan vakuutussopimuslaki ja se on Autorité de contrôle prudentiel et de résolutionin (ACPR) valvonnassa (4, Place de Budapest, CS 92459, 75436 PARIS CEDEX 09).

Nämä muutokset eivät vaikuta vakuutukseesi tai vakuutusturvaasi.

Jos haluat lisätietoja Chubbin Brexit-valmisteluista, löydät niitä Chubbin verkkosivustolta www.chubbvakuutus.fi/brexit.

Tutustu myös näihin

Vahinkovakuutukset

Kotivakuutus, autovakuutus, matkavakuutus tai tapaturmavakuutus. Verkossa toimivasta vakuutuspalvelusta saat juuri sinulle sopivat vakuutukset helposti ja edullisesti.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava säästötapa. Alkuun pääset helposti ja voit nostaa kertyneitä varoja, kun niitä tarvitset.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...