Säästöpankkipalvelut

Säästöpankkipalveluissa ammattilaisemme tarjoavat asiakasneuvontaa ja myynnin tukipalveluita Säästöpankkiryhmän pankkien asiakkaille ja konttoreille. Toimimme viidellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea.
Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 itsenäistä Säästöpankkia.

Säästöpankkipalvelut Oy tarjoaa asiakaspalvelua ja erilaisia taustapalveluita Säästöpankkiryhmän paikallisten pankkien asiakkaille ja toimipisteille. Mahdollistamme paikallisille Säästöpankeille sen, että pankkien henkilöstön työaika voidaan käyttää asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen edistämiseen. Säästöpankkipalvelut Oy on osa Säästöpankkikeskusta.

Palvelemme asiakkaita puhelimessa ja sähköisissä palvelukanavissa ystävällisesti, asiantuntevasti ja nopeasti. Puheluihin vastaamme keskimäärin minuutin sisällä sekä ratkaisemme puheluista yli 80 % ensikontaktissa. Asiakaspalvelun lisäksi Säästöpankkipalvelut hoitaa erilaisia taustapalveluiden tehtäviä, joista rutiinityöt on jo pitkälti automatisoitu. Työtehtävät liittyvät esimerkiksi asiakirjojen laatimiseen, maksamiseen, selvittelyihin ja raportointiin.

Palvelemme noin 200 finanssialan ammattilaisen voimin Helsingissä, Iisalmessa, Somerolla, Turussa ja Ulvilassa. Yhdistämme luontevasti työskentelyn toimipisteissä ja etänä työtehtävän luonne huomioiden.