Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj: Säästöpankkikeskus uudistaa johtamisjärjestelmänsä

Säästöpankin brändikuva

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj
Pörssitiedote
28.6.2022 klo 15.00

Säästöpankkikeskus uudistaa johtamisjärjestelmänsä. Uudistuksen tavoitteena on tehdä mahdolliseksi se, että Säästöpankkiryhmä pystyy parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan asiakkaita myös kasvavassa kilpailussa. Osana uudistusta toimitusjohtaja Tomi Närhinen jättää yhteisymmärryksessä tehtävänsä Säästöpankkiliitossa. Johtamisjärjestelmän uudistusta ryhtyy luotsaamaan vt. toimitusjohtajaksi nimitetty Karri Alameri, joka aloitti tehtävässä ma 27.6.2022. Alamerillä on pitkä kokemus muutosten läpiviennistä ja johtamisesta.

Säästöpankeilla on erinomaiset menestymisen edellytykset, sillä Säästöpankkiryhmä on pankkien yhteenliittymänä vahva ja vakavarainen, yli 200-vuotias instituutio, ryhmään kuuluvat Säästöpankit ovat sitoutuneet yhteiseen työhön, ja tapamme kohdata asiakas kanavasta riippumatta on ensiluokkaista, sanoo Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtaja Pirkko Ahonen.

 

Lisätiedot:

Pirkko Ahonen, hallituksen puheenjohtaja, Säästöpankkiliitto
050 407 0334
pirkko.ahonen@saastopankki.fi

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj on osa Säästöpankkien yhteenliittymää ja Säästöpankkiryhmää. Säästöpankkien Keskuspankin roolina on varmistaa Säästöpankkiryhmän likviditeetti ja tukkuvarainhankinta raha- ja pääomamarkkinoilta, hoitaa maksujen välitys sekä maksukorttien liikkeeseenlasku.

Julkaistu
Tyyppi
Pörssitiedote
Julkaisija

Ajankohtaista