Visa Electron -pankkikortti

Visa Electron on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi pankkikortiksi.

Säästöpankin Visa Electron -pankkikortti
check

Turvallinen pankkikortti lapselle ja nuorelle ensimmäiseksi maksukortiksi.

check

tapahtumakohtainen katevarmennus pitää tilitiedot aina ajan tasalla.

check

Voit vanhempana asettaa lapsesi pankkikortille käyttörajoja ja seurata käyttöä omasta verkkopankistasi.

Visa Electron – pankkitiliisi reaaliaikaisesti kytketty automaatti- ja maksukortti

Visa Electron -korttia voit käyttää ostostesi maksamiseen kaupassa ja verkkokaupassa, sekä käteisen nostoon niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Visa Electron on kytketty pankkitiliisi reaaliaikaisesti eli tilin kate varmennetaan jokaisen tapahtuman yhteydessä. Näin tilisi pysyy ajan tasalla jatkuvasti.  Kortissa on lähimaksuominaisuus, jonka avulla maksat korkeintaan 25 euron ostot nopeasti ja kätevästi ilman tunnuslukua, voit tilata kortin myös ilman lähimaksuominaisuutta. 

Verkko-ostosten turvallisuuden varmistat käyttämällä verkkokauppoja, jotka ovat mukana Verified by Visa -palvelussa. Palvelussa mukana olevat verkkokaupat tunnistat Verified by Visa -logosta.

Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä, esimerkiksi K-ruokakaupoista. 

Säästöpankin Visa Electron -kortin saa 18-vuotta täyttänyt, mutta kortti voidaan myöntää vanhempien suostumuksella myös lapselle. Yli 15-vuotias voi hakea korttia itse, jos hänellä on tili ansiotuloja varten.

 

Verkko-ostaminen Visa Electronilla ja Verified by Visa

Nosta käteistä kaupan kassalta ostosten yhteydessä

Aseta Visa Electron -kortillesi käyttörajat

Korttitapahtumien valuuttakurssit ja valuuttalaskurit

Onko Visa Electron -korttisi kadoksissa?

Tutustu myös näihin

Visa Credit/Debit Gold

Matkailijan ykköskortti - pääset lentokenttä-loungeihin, ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit on Säästöpankin asiakkaiden yleisin valinta. Luotto- ja pankkikortti samassa kortissa tuo joustavuutta ja valinnanvapautta maksuihin.

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22