Paikallisesti ja suurella sydämellä

Ylihärmän Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyvät 1.6.2022. Palvelemme sinua entistä suuremmalla sydämellä - yli 140 säästöpankkiirin voimin Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Pirkanmaalla!
check

entistä suurempi asiantuntijajoukko taloudellisesta hyvinvoinnistasi huolehtimassa

check

laajemmat mahdollisuudet paikallisten yritysten investointien ja kasvun rahoittamiseen

check

hyviä tekoja sinun ja koko ympäröivän yhteisön hyvinvointia edistämään

Ylihärmän Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyvät 1.6.2022. Syntyy pankki, joka palvelee eteläpohjanmaalaisia, pirkanmaalaisia ja satakuntalaisia paikallisesti, asiantuntevasti ja entistä suuremmalla sydämellä. Yhdistymisen jälkeen palvelemme sinua nimellä Aito Säästöpankki.

Olemme koonneet alle tietoa yhdistymisestä ja sen vaikutuksista. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin laitathan meille yhteydenottopyynnön.

Perusasiat eivät muutu

Pankkien yhdistyminen ei edellytä kummankaan pankin asiakkailta toimenpiteitä. Palvelusi jatkuvat kuten ennenkin. Tilinumerot, pankkikortit, verkkopalvelut, luotot, rahastot, säilytykset ja muut palvelut säilyvät ennallaan. Yhdistyminen ei vaikuta myöskään talletussuojaan. Asiakkaan Säästöpankkien yhteenliittymään kuuluvissa säästöpankeissa olevat talletukset on suojattu yhteensä enintään 100 000 euroon asti.

Yhdistyminen lisää asiointimahdollisuuksiasi. Voit hoitaa pankkiasioitasi kaikissa Aito Säästöpankin toimipisteissä Etelä-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa sekä käyttää pankin digitaalisia palveluja, esimerkiksi mobiilipankkia ja verkkotapaamista.

Asiakaspalvelunumero henkilöasiakkaille muuttuu 1.6.2022

1.6. alkaen henkilöasiakkaita palvellaan Aito Säästöpankin asiakaspalvelun numerossa 010 311 6400*. Myös säästöpankkiiriemme suorat numerot muuttuvat; ne löydät 1.6. alkaen nettisivuiltamme. Yritysasiakkaita palvellaan numerossa 010 773 6725*. Nettisivumme ja kaikkien konttorien ja henkilökuntamme yhteystiedot löytyvät 1.6. alkaen osoitteesta www.saastopankki.fi/aito.

Ylihärmän Säästöpankin sosiaalisen median kanavat yhdistyvät Aito Säästöpankin sosiaalisen median kanaviin. Löydät meidät jatkossa nimellä Aito Säästöpankki niin FacebookistaTwitteristäInstagramista kuin LinkedInistäkin. Tervetuloa seuraamaan meitä!

Katkoja palveluissa 3.6.2022 ja 5.6.2022

Perjantaina 3.6.2022 Ylihärmän Säästöpankin kaikki konttorit (Isokyrö, Kauhava, Seinäjoki ja Ylihärmä) ovat suljettuina laite- ja järjestelmäasennusten vuoksi. Konttorit palvelevat normaalien palveluaikojen mukaan jälleen maanantaina 6.6.2022.

Pankkien yhdistymiseen liittyen tehdään teknisiä järjestelmämuutoksia, joiden vuoksi pankkipalveluissa on katkoja sunnuntaina 5.6.2022 alkaen klo 4.30 ja päättyen viimeistään klo 16.00. Palvelukatkon päättymisestä tiedotetaan nettisivuillamme Ajankohtaista-osiossa. 

Palvelukatkon vaikutukset sunnuntaina 5.6. klo 4.30 alkaen:  

-  Verkko- ja mobiilipankit ovat poissa käytöstä
-  SEPA pikasiirtojen vastaanottaminen ei ole mahdollista
-  Pankkitunnuksia ei voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen
-  Kortit toimivat pääosin normaalisti lukuun ottamatta verkko-ostoja, joihin tunnistaudutaan pankkitunnuksin
-  Web Services -yhteys ja siihen liittyvät maksuliikepalvelut eivät ole käytettävissä
-  Tilitieto- tai maksutoimeksiantopalvelut kolmansien osapuolien kautta ovat poissa käytöstä.

Ylihärmän Säästöpankin asiakkaiden osalta huomioitavaa:

- uusia Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton hakemuksia ei voi tehdä to 2.6.–ma 6.6. välisenä aikana

- kortit ja Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto näkyvät verkko- ja mobiilipankissa vasta keskiviikkona 8.6.2022. 

Ylihärmän Säästöpankki Säästöpankkisäätiöksi

Pankkien yhdistymisen yhteydessä Ylihärmän Säästöpankki muuttuu Säästöpankkisäätiöksi, ja Ylihärmän Säästöpankkisäätiöstä tulee Aito Säästöpankki Oy:n yksi osakkeenomistaja yhdessä Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöiden kanssa. Säätiö jatkaa Säästöpankkiaatteen edistämistä pääpainona entisen Ylihärmän Säästöpankin toimialue.

Aiemmin Ylihärmän Säästöpankki on jakanut vuosittain osan voittovaroistaan hyväntekeväisyyteen, jatkossa tätä työtä jatkaa säätiö jakaen apurahoja ja avustuksia Ylihärmän Säästöpankin alueella.

Toimitusjohtajaksi Pirkko Ahonen

Aito Säästöpankin toimitusjohtajana jatkaa Pirkko Ahonen. Pankin kotipaikka on Huittinen.

Aiheesta julkaistut tiedotteet:

Yhdistymiselle lopullinen vahvistus Ylihärmän Säästöpankin isänniltä (julkaistu 16.3.2022)

Aito Säästöpankki ja Ylihärmän Säästöpankki suunnittelevat yhdistymistä (julkaistu 21.1.2022)

 

*Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.