Visa Electron

Visa Electron är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Säästöpankki Visa Electron
check

Säkert betalkort för barn och unga som första kort.

check

Den täckningskontroll som görs vid varje transaktion ser till att kontotransaktionerna är i realtid.

check

Föräldrarna kan ställa in begränsningar för sitt barns kort samt via den egna nätbanken följa med hur kortet används.

Visa Electron – ett automat- och betalkort som är kopplat till ditt bankkonto i realtid


Visa Electron-kortet kan du använda för att betala dina inköp i butiken och på nätet samt för att ta ut kontanter såväl i Finland som utomlands. 

 

Visa Electron är ett automat- och betalkort som är kopplat till ditt bankkonto i realtid så täckningen på kontot kontrolleras vid varje transaktion. På det sättet hålls ditt konto alltid uppdaterat. Kortet har kontaktlös betalning, med vilken du betalar inköp som är mindre än 50 euro snabbt och behändigt utan PIN-kod. Kortet kan också beställas utan kontaktlös betalning.  

 

Du tryggar säkerheten under nätuppköp genom att använda nätbutiker som är med i tjänsten Verified by Visa. De nätbutiker som är med i tjänsten känner du igen på symbolen Verified by Visa.

 

Du kan sätta in kontanter med hjälp av TalletusOtto-automaterna och ta ut kontanter i butikskassan i de butiker som tillhandahåller tjänsten, till exempel i K-matbutikerna. 

 

Den som fyllt 18 år får Sparbankens Visa Electron-kort, men med föräldrarnas samtycke kan kortet kan också beviljas till barn. De som fyllt 15 kan själv ansöka om kortet om de har ett konto för förvärvsinkomster.

 

Nätköp och Verified by Visa

Ta ut pengar i butikens kassa samtidigt som du betalar dina inköp

Ange säkerhetsgränser för ditt kort

Valutakurser för korttransaktioner och valutaräknare

Har kortet försvunnit?

Läs också de här

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Visa Credit/Debit Gold

Kortet för resenärer – du får tillträde till flygplatslounger, tjänar Finnair Plus-bonuspoäng och skyddas av den mångsidiga reseförsäkringen.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit är det vanligaste kortet hos Sparbankens kunder. Kredit- och bankkort i samma kort bidrar med flexibilitet och valfrihet i betalningarna.

Du får fram PRISLISTAN och kontaktuppgifterna till din närmaste bank när du skriver staden, postnumret eller namnet på din Sparbank i fältet

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byta kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–22.
...