Hitta en bank som passar dig när du ansöker om bolån.

Det är lätt att byta bank. När du söker bolån ska du kontrollera att banken motsvarar dina behov.

Jag hjälper dig gärna att förverkliga din vilja!

Har du fått kundrelationen med banken med modersmjölken? Har du aldrig bytt bank? Ingen fara, det gör inte ont. Däremot får du något bättre när du byter, något som hjälper dig att förverkliga din vilja.

 

Först kullkastar vi två fördomar. 1. Det är inte svårt att byta bank. 2. Det är inte dyrt att byta bank. 

Att byta bank är lätt; allt du behöver göra är att bestämma dig för att byta, vi i banken sköter resten. Det är min uppgift att se till att FPA och skatteverket hålls uppdaterade och att lönen kommer in på rätt konto. Du kan koncentrera dig på det väsentliga, nämligen på att leva. 

Förverkliga din vilja med oss, ta kontakt

 

Stirra inte på marginalen, se in i framtiden

När de sker stora förändringar i livet är det bra att fundera på om banken stöder dig i din nya situation. Själv funderar jag på inom vilka delområden i livet jag är mest sårbar och hur banken kan stöda mig där. 

Att köpa en bostad är till exempel en situation där jag uppmanar alla att se på det egna bankförhållandet med nya ögon. Svarar banken på din förändrade livssituation på bästa möjliga sätt? Hur stöder banken ditt liv, vad behöver du i framtiden? Är det bäst att gå skilda vägar om bankförhållandet inte motsvarar dina önskemål?

I stället för att stirra på bolånets marginal rekommenderar jag att du ser på framtiden. Ett bolån är att långvarigt förhållande. Det är skäl att tänka på hur vi i banken kan stöda dig i ditt liv. 

 

Ställ dig själv de viktiga frågorna

Ett nytt förhållande är alltid spännande. Av en ny bank lönar det sig att ställa de frågor som är viktiga för dig så att du vet att förhållandet är det rätta för dig. 

Tänk på framtiden! Tillökning i familjen, pension, försäkringar, sjukdom eller ändringar i arbetssituationen kan bland överraska. Hur flexar bolånet enligt det som händer i livet, hur kan du tillsammans med banken skydda dig? 

Själv har jag följt många kunder från att överväga bolån till att köpa bostad. En öppen diskussionskontakt bär igenom osäkerheter och öppna frågor. 

Jag uppmanar dig därför att fundera: vill du ha en bank som hjälper dig att förverkliga dina vilja. Vi i Sparbanken väntar redan på dig.

Förverkliga också du din vilja, ansök om lån

 

Tarja Nousiainen

Jag heter Tarja Nousiainen och jag är finansieringschef i Sparbanks kontor i mellersta Nyland i Träskända och jag vill vara den som förverkligar din vilja. Fritiden tillbringar jag ute på promenader med vår hund Luna. Från vår till höst går kvällarna och veckosluten med trädgårdsarbete.

Kategorier
...