Eerik Nieminen

Säästöpankkiiri - sijoituspäällikkö

Luotettava kumppanisi sijoitusasioissa.

Toimin sijoitusasiantuntijana tarjoten asiakkailleni heidän tarpeisiinsa sopivimmat sijoitusratkaisut. Vastuualueeseeni kuuluu Tampereen Kauppakadun, Sammonkadun, Valkeakosken ja Pälkäneen konttoreiden asiakkuudet, henkilöasiakkaista yrityksiin. Säästöpankissa olen työskennellyt toukokuusta 2019 lähtien, mutta kokemusta on kertynyt erilaisista työtehtävistä rahoitusalalta aina vuodesta 2011 ja hoitanut omien asiakkaideni sijoituksia vuodesta 2015. Olen suorittanut alalla yleisesti tunnetut APV1 ja APV2 sijoituspalvelututkinnot.

Suhtaudun työhöni tunteella, minulle tärkeimpiä arvoja työssäni ovat luottamus ja asiakastyytyväisyys, joista en lähde tinkimään. Haluan tuntea asiakkaani mahdollisimman hyvin ja auttaa kaikkia asiakkaitamme vaurastumaan. Mikäli etsit varoillesi luotettavaa kumppania, uskon olevani etsimäsi henkilö. Uskon, että jokainen tahtoo sijoituksiltaan enemmän. Ole yhteydessä minuun!

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… elää hyvää elämää, jonka peruspilareina ovat perhe, vapaa-aika ja liikunta.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… sijoittaa rahat tuleviin hankintoihin, itseeni tai perheeseeni tilanteen mukaan.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… kehittääitseäni ammatillisesti ja rakentaa taloudellisen turvan ennen siirtymistäni vapaaherraksi.


Soita minulle tai varaa aika tapaamiseen - verkossa, puhelimessa tai konttorissa.