Säästöpankin brändikuva

Eerik Nieminen

Säästöpankkiiri - yksityispankkiiri

050 4434 792 Whatsapp LinkedIn

Varainhoitoa vakavasti, mutta rennosti.

Toimin yksityispankkiirina Aito Säästöpankissa tarjoten asiakkailleni heidän tarpeisiinsa sopivimmat sijoitusratkaisut, huolehtien aina asiakkaan kokonaisuudesta. Säästöpankissa olen työskennellyt toukokuusta 2019 lähtien. Työkokemusta rahoitusalan työtehtävistä vuodesta 2011, ja olen hoitanut asiakkaiden sijoituksia menestyksekkäästi vuodesta 2015 alkaen. Olen myös suorittanut APV1 ja APV2 sijoituspalvelututkinnot.

Suhtaudun työhöni intohimolla, minulle tärkeimpiä arvoja ovat luottamus ja Aito halu palvella. Asiakas on minulla kaiken toiminnan keskiössä. Haluan tuntea asiakkaani mahdollisimman hyvin ja mahdollistaa omalta osaltani heille paremman elämän. Vertauskuvallisesti hyvistä juurista kasvaa usein vehreä ja terve puu. Arvostan ihmisten erilaisuutta korkealle työssäni. Autan toki myös yritys- ja yhteisöasiakkaita.

Mikäli omaisuutesi etsii luotettavaa kumppania, ota minuun yhteyttä!

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… viettää aikaa perheeni kanssa. Vapaa-aikani kuluu liikunnan ja urheiluesineiden keräilyn parissa. Jääkiekko on suuri intohimoni.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… tehdä hyviä valintoja ja vaurastua.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… kehittää itseäni ammatillisesti ja rakentaa riittävän taloudellisen turvan läheisilleni ja itselleni.


Soita minulle tai varaa aika tapaamiseen - verkossa, puhelimessa tai konttorissa.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Säästäminen

Sijoittaminen

Varainhoito

Yrityksen sijoittaminen ja varainhoito