Sami Mäensivu

Sami Mäensivu

Sijoituspäällikkö

Parhaaseen tulokseen suunnitelmallisella sijoitustoiminnalla

Olen Sami ja toimin sijoituspäällikkönä Aito Säästöpankin Porin konttorilla. Aloitin työt Säästöpankissa vuonna 2012 ja vuodesta 2015 vastuualueenani on ollut sijoittaminen ja varainhoito.


Tavoitteeni on vaurastuttaa pankkimme asiakkaita heidän tarpeisiin ja toiveisiin soveltuvien sijoitusratkaisujen avulla. Sijoitusfilosofiaani ei kuulu pikavoittojen tavoittelu, vaan uskon että parhaat tulokset saavutamme pitkäjänteisellä, suunnitelmallisella sijoitustoiminnalla. Matkaa vaurastumiseen voisi kuvailla maraton-juoksuksi, jossa asiakas määrää tahdin ja pankki kulkee mukanasi kartanlukijana.

Pitkäaikainen kumppanuus perustuu luottamukseen ja luottamus ansaitaan avoimuudella. Minulle on kunnia-asia, että asiakas tuntee ja ymmärtää omat sijoitustuotteensa parhaan kykynsä mukaan. Parhaiten tähän lopputulokseen päästään, kun tapaamisissa on rento ja positiivinen ilmapiiri.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta. Vapaa-aikani täyttää aika pitkälti lasteni harrastukset. Omiin harrastuksiin kuuluu monenlainen joukkueurheilu, PC-pelaaminen ja raskaan musiikin kuuntelu.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Säästäminen

Sijoittaminen

Varainhoito