Säästöpankin brändikuva

Sami Mäensivu

Säästöpankkiiri - sijoituspäällikkö

050 318 2688 LinkedIn

Parhaaseen tulokseen suunnitelmallisella sijoitustoiminnalla

Olen Sami ja toimin sijoituspäällikkönä Aito Säästöpankin Porin konttorilla. Aloitin työt Säästöpankissa vuonna 2012 ja vuodesta 2015 vastuualueenani on ollut sijoittaminen ja varainhoito.

Tavoitteeni on vaurastuttaa pankkimme asiakkaita heidän tarpeisiin ja toiveisiin soveltuvien sijoitusratkaisujen avulla. Sijoitusfilosofiaani ei kuulu pikavoittojen tavoittelu, vaan uskon että parhaat tulokset saavutamme pitkäjänteisellä, suunnitelmallisella sijoitustoiminnalla. Matkaa vaurastumiseen voisi kuvailla maraton-juoksuksi, jossa asiakas määrää tahdin ja pankki kulkee mukanasi kartanlukijana.

Pitkäaikainen kumppanuus perustuu luottamukseen ja luottamus ansaitaan avoimuudella. Minulle on kunnia-asia, että asiakas tuntee ja ymmärtää omat sijoitustuotteensa parhaan kykynsä mukaan. Parhaiten tähän lopputulokseen päästään, kun tapaamisissa on rento ja positiivinen ilmapiiri.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta. Vapaa-aikani täyttää aika pitkälti lasteni harrastukset. Omiin harrastuksiin kuuluu monenlainen joukkueurheilu, PC-pelaaminen ja raskaan musiikin kuuntelu.

3 x tahdon

Kun en ole töissä, tahdon… laittaa auton stereot täysille, luukuttaa kotimatkan ajan mielimusiikkiani ja nauttia hetken omasta ajasta. Kotiin tullessa alkaakin ruuhkavuosien ihanuus. Tätä varmaan sitten vanhempana muistellaan lämmöllä. 

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… varmistaa, että menihän se säännöllinen kuukausisäästöni varmasti palkkapäivänä rahastoon. Kun tämä on varmistettu käytän, ylimääräisen satasen paikallisten tuottajien laadukkaisiin elintarvikkeisiin ja pienpanimotuotteisiin. En ole kauhean kova keräämään tavaraa ympärilleni, mutta sen sijaan tykkään metsästää erilaisia makuelämyksiä.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… nauttia elämästä JA kerryttää itselleni hyvän taloudellisen turvan, jotta voin olla oman elämäni herra myös iäkkäänä. Nämä eivät ole missään nimessä toisiaan poissulkevia asioita.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Säästäminen

Sijoittaminen

Varainhoito

Yrityksen sijoittaminen ja varainhoito