Verkkopankki

Elämästä ei kannata turhaan tehdä vaikeaa. Säästöpankin verkko- ja mobiilipankilla hoidat pankkiasiasi kätevästi silloin, kun se sinulle sopii.

Säästöpankin brändikuva.

Verkkopankilla hoidat päivittäiset pankkiasiat

Säästöpankin verkkopankki auttaa pitämään taloutesi hallinnassa. Käytössäsi ovat kaikki tarvitsemasi päivittäiset palvelut ja voit hoitaa pankkiasiasi silloin kun itse haluat. Tarvitset vain internet-yhteyden, verkkoselaimen ja matkapuhelimen tekstiviestiominaisuudella.

Olethan tarkkana: huijareita on aina liikkeellä

Säästöpankin verkkopalvelut ovat turvallisia, mutta olethan myös itse jatkuvasti tarkkana! Huijarit yrittävät päästä käyttäjien tietoihin muun muassa huijaussivuilla: ne voivat näyttää esimerkiksi pankin sivuilta, mutta eivät sitä ole. Siirrythän verkkopankkiin aina saastopankki.fi sivuston kautta.

Säästöpankki mobiilisovellus on turvallisin – ja käyttäjien rakastama

Verkkopankkimme on toimiva ja hyvä – mutta mobiilipankilla saat vielä enemmän. Kun pankki on ladattuna sovelluksena älypuhelimellasi, huijarit eivät pääse siihen väliin, ja käyttö on vieläkin turvallisempaa. Mobiilisovellus kuuluu verkkopankkisopimuksen hintaan. Löydät sen sovelluskaupasta nimellä Säästöpankki mobiilisovellus ja voit ladata sen Android- ja Apple-laitteellesi niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin.

Tutustu muihin verkkopalveluihimme:

Säästöpankki Tunnistus -sovellus

Lisävahvistus tekstiviestillä
Sähköinen allekirjoitus

Lukkiutuneiden tunnusten avaaminen

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14