• Säästöpankin brändikuva.
  • Verkkopalveluihin Säästöpankki Tunnistuksella

    Säästöpankki Tunnistuksella tunnistaudut turvallisesti verkossa valitsemallasi PIN-koodilla, sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella.
    Säästöpankin brändikuva
  • Chatbot-Miljo auttaa

    Miljo auttaa sinua löytämään ratkaisun ongelmatilanteissa. Aloita keskustelu klikkaamalla chat-ikonia oikeasta alalaidasta.
    Säästöpankin Miljo-chatbot.

Verkkopankilla hoidat päivittäiset pankkiasiat

Säästöpankin verkkopankki auttaa pitämään taloutesi hallinnassa. Käytössäsi ovat kaikki tarvitsemasi päivittäiset palvelut ja voit hoitaa pankkiasiasi silloin kun itse haluat. Tarvitset vain pankkitunnukset, internet-yhteyden, verkkoselaimen ja matkapuhelimen tekstiviestiominaisuudella.

Säästöpankki Mobiili on turvallisin – ja käyttäjien rakastama

Verkkopankkimme on toimiva ja hyvä – mutta mobiilipankki Säästöpankki Mobiililla hoidat pankkiasioita vielä helpommin. Kun pankki on ladattuna sovelluksena mobiililaitteellesi, huijarit eivät pääse siihen väliin, ja käyttö on vieläkin turvallisempaa. Säästöpankki Mobiili kuuluu pankkitunnusten hintaan. Löydät sen sovelluskaupasta nimellä Säästöpankki mobiilisovellus ja voit ladata sen Android- ja iOS-laitteellesi niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin.

Olethan tarkkana: huijareita on aina liikkeellä

Säästöpankin verkkopalvelut ovat turvallisia, mutta olethan myös itse jatkuvasti tarkkana! Huijarit yrittävät päästä käyttäjien tietoihin muun muassa huijaussivuilla: ne voivat näyttää esimerkiksi pankin sivuilta, mutta eivät sitä ole. Siirrythän verkkopankkiin aina saastopankki.fi sivuston kautta.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14