• Lisävahvistus tekstiviestillä

  Tarvitset lisävahvistuksen mm. verkkopankin kirjautumisessa ja maksujen vahvistuksessa, jos tunnistaudut paperisella avaintunnuskortilla.
  Säästöpankin brändikuva.
 • Lisävahvistus tekstiviestillä

  Jos käytössäsi on mobiililaite, helpommin kirjaudut verkkopalveluihin ja hoidat maksujen vahvistamisen Säästöpankki Tunnistuksella.
  Säästöpankin brändikuva.
 • Verkkopalveluihin Säästöpankki Tunnistuksella

  Säästöpankki Tunnistuksella tunnistaudut turvallisesti verkossa valitsemallasi PIN-koodilla, sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella
  Säästöpankin brändikuva

Paperisen avaintunnuskortin lisäksi tarvitaan lisävahvistus tekstiviestillä

Kaikkia pankkeja koskevan sääntelyn vuoksi paperinen avaintunnuskortti ei yksistään riitä tunnistautumiseen, vaan sen lisäksi vaaditaan aina lisävahvistus tekstiviestillä mm. seuraavissa palveluissa/tilanteissa: 
 • verkkopankin sisäänkirjautuminen
 • verkkopankkimaksujen ja muiden verkkomaksujen vahvistaminen
 • verkossa tehtävien korttimaksujen vahvistaminen
 • Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen käyttöönotto ensimmäistä kertaa tai laitteen vaihdon yhteydessä

Mikäli olet jo aiemmin ottanut käyttöön verkkopankissa maksujen lisävahvistamisen, ei verkkopankin sisäänkirjautumisen lisävahvistus vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan aiemmin käyttöönottamasi lisävahvistus-palvelu toimii myös verkkopankin sisäänkirjautumisen ja muiden palveluiden yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole vielä käytössäsi lisävahvistus-palvelua, voit ottaa sen käyttöön verkkopankissasi. 

Suositus: ota käyttöösi Säästöpankki Tunnistus -sovellus – ja pääset helpommalla

Säästöpankki Tunnistus –sovellus on helpoin, turvallisin ja suositeltavin tapa tunnistautumiseen, verkkopankkiin sisäänkirjautuminen ja maksujen vahvistamiseen. Voit ottaa Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen helposti käyttöön lataamalla sen maksutta älypuhelimeesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). Käyttäjätunnuksen, salasanan ja paperisen avaintunnuskortin turvaluvun lisäksi Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen käyttöönotossa edellytetään tekstiviestitse lähetettävän vahvistuskoodin syöttämistä. Jos sinulla on käytössäsi jonkin toisen suomalaisen pankin pankkitunnukset, voit tehdä Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen käyttöönoton myös niillä.

Usein kysytyt kysymykset

 

Ongelmia käytössä?