Lisävahvistus tekstiviestillä

Tarvitset lisävahvistuksen mm. verkkopankin sisäänkirjautumiseen paperisella avaintunnuskortilla ja maksujen vahvistamiseen. Tältä sivulta löydät ohjeet lisävahvistuksen käyttöönottoon. Jos käytössäsi on älylaite, helpommin asiat hoituvat lataamalla Säästöpankki Tunnistus -sovellus.

Tehokkaalla työpisteellä myös talousasioiden hoitaminen sujuu helposti.

Paperisen avaintunnuskortin lisäksi tarvitaan lisävahvistus tekstiviestillä

Kaikkia pankkeja koskevan sääntelyn vuoksi paperinen avaintunnuskortti ei yksistään riitä tunnistautumiseen, vaan sen lisäksi vaaditaan aina lisävahvistus tekstiviestillä mm. seuraavissa palveluissa/tilanteissa:
  • verkkopankin sisäänkirjautuminen
  • verkkopankkimaksujen ja muiden verkkomaksujen vahvistaminen
  • verkossa tai mobiilisovelluksissa tehtävien korttimaksujen vahvistaminen
  • Tunnistus-sovelluksen käyttöönotto ensimmäistä kertaa tai puhelimen vaihdon yhteydessä

Mikäli olet jo aiemmin ottanut käyttöön verkkopankissa maksujen lisävahvistamisen, ei verkkopankin sisäänkirjautumisen lisävahvistus vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan aiemmin käyttöönottamasi lisävahvistus-palvelu toimii myös verkkopankin sisäänkirjautumisen ja muiden palveluiden yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole vielä käytössäsi lisävahvistus-palvelua, voit ottaa sen käyttöön verkkopankissasi. 

Suositus: ota käyttöösi Säästöpankki Tunnistus -sovellus – ja pääset helpommalla

Säästöpankki Tunnistus –sovellus on helpoin, turvallisin ja suositeltavin tapa tunnistautumiseen, verkkopankkiin sisäänkirjautuminen ja maksujen vahvistamiseen. Voit ottaa Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen helposti käyttöön lataamalla sen maksutta älypuhelimeesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). Käyttäjätunnuksen, salasanan ja paperisen avaintunnuskortin turvaluvun lisäksi Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen käyttöönotossa edellytetään tekstiviestitse lähetettävän vahvistuskoodin syöttämistä.

Usein kysytyt kysymykset

 

Ongelmia käytössä?