Kulutusluotto

Kulutusluotto antaa sinulle lisäjoustoa pienten ja vähän suurempienkin hankintojen rahoittamiseen.Säästöpankin asiakkaana voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia suoraan mobiili- ja verkkopankissa.

Säästöpankin brändikuva

Kulutusluotto sopii hyvin lyhytaikaisiin lainatarpeisiin.

Asiakkaanamme saat luoton edullisemmin verrattuna pikavippeihin.

Mobiili- tai verkkopankin kautta voit hakea myös kulutusluottoa ilman vakuuksia.

Mikä on kulutusluotto?

  • Kulutusluotolla tarkoitetaan esimerkiksi auton ostoon, remontointiin tai muuhun hankintaan tarkoitettua lainaa.
  • Kulutusluoton suuruus vaihtelee muutamasta tuhannesta kymmeniin tuhansiin. Jos olet asiakkaamme, voit saada luottoa vakuudettomana jopa 30 000 euroa. Sitä voit hakea Säästöpankin mobiili- tai verkkopankissa.
  • Laina-aika on lyhyt, yleensä 5–8 vuotta.
  • Jos et ole asiakkaamme, edellytämme kulutusluotolle vakuuksia. Lue lisää lainan vakuuksista.

Mikä on vakuudellisen ja vakuudettoman kulutusluoton ero?

Kun tarvitset kulutusluottoa, valittavissasi on eri vaihtoehtoja.

Vakuudeton kulutusluotto sopii tilanteisiin, jossa luotto halutaan tilille nopeasti ilman lainaneuvottelua, tai tilanteisiin, jossa et haluat pantata omaa asuntoasi tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Vakuudetonta luottoa voi hakea mobiili- tai verkkopankissa.

Lisäksi valittavanasi on myös vakuudellinen luotto. Vakuudellisessa luotossa puolestaan korko on edullisempi ja se sopii suurempien hankkeiden rahoitukseen ja asiakkaillemme, joilla on pantattavaa omaisuutta, kuten oma asunto. Vakuudellinen kulutusluotto soveltuu yli 10 000 euron lainatarpeeseen. Vakuudellista luottoa voit hakea olemalla yhteydessä paikalliseen Säästöpankkiisi tai täyttämällä kulutusluottohakemuksen.  

Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton edut:

  • Säästöpankin asiakkaana saat luoton edullisemmin verrattuna pikavippeihin, eli vakuudettomiin ja korkeakorkoisiin kulutusluottoihin.
  • Luottopäätöksen saat pääsääntöisesti heti – jopa vartissa. Luotto siirretään tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Luottoa ei makseta yöaikaan klo 23–07 välillä.
  • Luottoon ei vaadita takaajaa tai omaisuuttasi vakuudeksi.
  • Luottoa voit hakea kätevästi mobiilipankissa, verkkopankissa ja konttorissa.
  • Säästöpankin asuntolaina-asiakkaat saavat vakuudettoman kulutusluoton aina edullisempaan hintaan riippumatta haettavasta lainamäärästä.
  • Voit milloin tahansa maksaa kulutusluoton kokonaan pois tai tehdä siihen ylimääräisiä lyhennyksiä.

Vastuullisuus osana luotonmyöntöä

Säästöpankin tehtävänä on jo 200 vuoden ajan ollut taloudellisen hyvinvoinnin edistäminen. Tämä näkyy myös luotonmyöntämisen periaatteissamme: tarjoamme asiakkaille vain sellaista lainaa, mihin heillä on varaa.

Tulevasta ei koskaan tiedä ja siksi säästösuunnitelma kannattaa tehdä: laittamalla kuukausittain sivuun sinulle sopivaan säästökohteeseen, taloutesi kestää myös arjen yllätykset paremmin. Aina säästöjä ei kuitenkaan ole tai nykyisistä säästökohteista, kuten rahastoista ei kannata ottaa rahaa ulos. Turvallinen Säästöpankin kulutusluotto vastaa tähän tarpeeseen.

Tarvitsetko kulutusluottoa? Täytä lainahakemus tai siirry mobiili- tai verkkopankkiin hakemaan vakuudetonta kulutusluottoa.

Vakuudeton kulutusluotto aina edullisimmin

Säästöpankin asuntolaina-asiakkaana saat kulutusluoton hintaan 3 kk:n euribor + 6,50 %, tilinhoitomaksu 6 euroa / kk.
Säästöpankin brändikuva.