Porin, Huittisten ja Sastamalan konttoreiden palveluajat laajenevat

Vuosi 2017 on Huittisten Säästöpankin 140. toimintavuosi. Vaikka pankkitoimialalla eletään murroksen aikaa, Huittisten Säästöpankki on vakavarainen, paikallinen toimija, jossa tulevaisuuteen katsotaan luottavaisin mielin.

Asiakkaamme ovat toivoneet entistä kehittyneempää ja helpompaa, ajasta ja paikasta riippumatonta asiointikokemusta. Tähän tarpeeseen pyrimme vastaamaan unohtamatta kuitenkaan sitä, että tärkein tehtävämme on edelleen sama kuin pankkimme perustamisen aikaan: tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vaurastumiseen ja oman talouden hallintaan. 

Aikalisä: nyt myös aamu- ja ilta-aikoja ajanvarauksella 

Laajensimme Porin, Huittisten ja Sastamalan konttoreiden palveluaikoja 3.4. alkaen. Neuvotteluaika on mahdollista varata maanantaista torstaihin kello 9–19 ja perjantaisin kello 10–16.30. Eurassa ja Säkylässä palveluajat pysyvät ennallaan, maanantaista perjantaihin klo 10–16.30. Joustavaa asiointia helpottaa myös se, että arkisin kello 8–22 puhelinvaihteeseen ja verkkopankin kautta lähetettyihin viesteihin vastaa aina ihminen, ei automaatti. 

Viisi palvelevaa konttoria 

Maaliskuussa Kokemäen, Ulvilan ja Kiikan konttoreiden toiminta yhdistettiin muihin konttoreihimme, joita ovat Eura, Huittinen, Pori, Sastamala ja Säkylä. Sulkemispäätös oli raskas, mutta se tehtiin joustavien palveluaikojen ja nykyaikaisten asiointitapojen takaamiseksi. 

Suuri kiitos teille, hyvät asiakkaamme, jotka olette ottaneet asian vastaan maltillisesti ja ymmärtäväisesti. Teemme varmasti parhaamme, jotta jokainen asiakkaamme saa sujuvasti tarvitsemansa palvelut jatkossakin. 

Lämpimästi tervetuloa paikallisen asiantuntijan juttusille, silloin kun sinulle sopii! 

Toivo Alarautalahti
Toimitusjohtaja
Huittisten Säästöpankki 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
...