Säästä. Vaurastu. Rikastu.

Meillä on tarjota sinulle välineitä vaurastumiseen, olet sitten aloittelija tai omaa yksityispankkiiria kaipaava sijoittaja. Kun tahdot aloittaa säästämisen, palvelumme on aina ihmisen kokoista, juuri sinulle.
Lammin Säästöpankin sijoitusasiantuntijat.
check

Kun tahdot Parasta palvelua paikallisesti: hyvinkää, hämeenlinna, klaukkala, lammi, riihimäki ja tuusula. 

check

Talouden tuottoa ja turvaa menestyneillä rahastoillamme.

check

Sinä. Perheesi. Yrityksesi – palvelumme on aina ihmisen kokoista.

Parasta palvelua – paikallisesti

Meiltä saat paikallisen asiantuntijan avuksesi. Asiantuntija auttaa sinua, kun tahdot aloittaa säästämisen, ostaa asunnon tai tahdot neuvoja yritysliiketoimintaasi.

Vaurastumisen Tunti: Oletko valmis käyttämään yhden tunnin vaurastuaksesi?

Sinun tai yrityksesi vaurastumisen matkalla paikalliset asiantuntijamme ovat tukenasi, olitpa sitten aloitteleva säästäjä tai kokeneempi sijoittaja. Me Säästöpankissa olemme sitä mieltä, että kaikilla on mahdollisuus säästää ja oikeus vaurastua.

Vaurastumisen Tunti on maksuton tapaaminen sijoitusasiantuntijamme kanssa. 
Tapaamisessa katsotaan sinulle parhaiten sopivat vaurastumisen ratkaisut ja saat henkilökohtaisen suunnitelman omien tavoitteidesi saavuttamiseen. 

Varaa tunti aikaa ja varmistetaan sinulle vauraampi huominen!

Talouden tuottoa ja turvaa menestyneillä rahastoillamme

Millainen on riskisietokykysi ja -halusi?
Varsinkin aloittavalle sijoittajalle oman riskinsietokyvyn hahmottaminen voi olla vaikeaa ja myös siinä olemme apunasi! Sijoittamisen asiantuntijoillamme on kartoitusta varten hyvät työvälineet, jonka avulla löydämme yhdessä säästökohteesi, säästöajan ja riskinsietokykysi huomioivan sijoitusratkaisun.

Muistathan, että mitä aiemmin aloitat sijoittamisen, sitä kauemmin aikaa rahoillasi on aikaa tuottaa Säännöllinen rahastosäästäminen tasaa riskiä.

Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto on Pohjoismaiden paras korkorahasto, Refinitiv Lipper Fund Awards 2021

Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto voitti Refinitiv Lipper Fund Awards 2021 -palkinnon parhaana pohjoismaisena rahastona lyhyiden korkorahastojen sarjassa. Palkinto myönnettiin osoituksena rahaston erinomaisesta pitkänajan tuottokehityksestä.

Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto top 3 kärkeä, Morningstar Awards 2021

Tutkimusyhtiö Morningstar rankkasi Suomen parhaat Suomi-osakkeet jokavuotisessa Awards-palkintojenjaossa. Morningstar Award ehdokkaina olivat rahastot, jotka ovat saatavilla Suomessa yksityissijoittajille. Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto oli kärkikolmikossa Suomi-osakkeet sarjassa.

Paras suomalaisten osakkeiden rahastotalo, Citywire Nordic Awards 2019

Säästöpankkien Varainhoito valittiin parhaaksi suomalaiseksi rahastotaloksi Suomiosake-sarjassa. “Uskomme että vastuullisuuden korostaminen on tapa vähentää sijoittamiseen liittyviä riskejä ja sitä kautta edesauttaa hyvien tuottojen syntymistä pitkällä aikajänteellä”, toteaa Säästöpankkien Varainhoitoa johtava Petteri Vaarnanen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Ota askel tulevaisuuttasi varten ja varaa aika asiantuntijoillemme Airalle, Annelle, Anulle, Helille, Maijulle tai Mariannelle.


Aira Koli - Lammin Säästöpankki.

Aira Koli

Sijoituspankkiiri
puh. 040 131 9020
Anne Kiuru.

Anne Kiuru

Sijoitusasiantuntija
puh. 040 485 9382 
   
Anu Kerttula.

Anu Kerttula

Sijoituspankkiiri
puh. 040 152 0544
Heli Mäenpää.

Heli Mäenpää

Sijoituspankkiiri
puh. 040 635 9394
   
Maiju Vitie-Leijala.  

Maiju Vitie-Leijala

Sijoitusasiantuntija
puh. 050 477 8398

 
Marianne Tuomola.

Marianne Tuomola

Sijoituspankkiiri
puh. 040 3559 951

   Ajankohtaista