Lammin Säästöpankin asiantuntijat.
check

Kun tahdot Parasta palvelua paikallisesti: hyvinkää, hämeenlinna, klaukkala, lammi, riihimäki ja tuusula. 

check

Talouden tuottoa ja turvaa menestyneillä rahastoillamme.

check

Sinä. Perheesi. Yrityksesi – palvelumme on aina ihmisen kokoista.

Parasta palvelua – paikallisesti

Meiltä saat paikallisen asiantuntijan avuksesi. Asiantuntija auttaa sinua, kun tahdot aloittaa säästämisen, ostaa asunnon tai tahdot neuvoja yritysliiketoimintaasi.

Talouden tuottoa ja turvaa menestyneillä rahastoillamme

Millainen on riskisietokykysi ja -halusi? Varsinkin aloittavalle sijoittajalle oman riskinsietokyvyn hahmottaminen voi olla vaikeaa ja myös siinä olemme apunasi! Sijoittamisen asiantuntijoillamme on kartoitusta varten hyvät työvälineet, jonka avulla löydämme yhdessä säästökohteesi, säästöajan ja riskinsietokykysi huomioivan sijoitusratkaisun. Muistathan, että mitä aiemmin aloitat sijoittamisen, sitä kauemmin aikaa rahoillasi on aikaa tuottaa Säännöllinen rahastosäästäminen tasaa riskiä.

Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto top 3 kärkeä, Morningstar Awards 2021

Tutkimusyhtiö Morningstar rankkasi Suomen parhaat Suomi-osakkeet jokavuotisessa Awards-palkintojenjaossa. Morningstar Award ehdokkaina olivat rahastot, jotka ovat saatavilla Suomessa yksityissijoittajille. Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto oli kärkikolmikossa Suomi-osakkeet sarjassa.

Paras suomalaisten osakkeiden rahastotalo, Citywire Nordic Awards 2019

Säästöpankkien Varainhoito valittiin parhaaksi suomalaiseksi rahastotaloksi Suomiosake-sarjassa. “Uskomme että vastuullisuuden korostaminen on tapa vähentää sijoittamiseen liittyviä riskejä ja sitä kautta edesauttaa hyvien tuottojen syntymistä pitkällä aikajänteellä”, toteaa Säästöpankkien Varainhoitoa johtava Petteri Vaarnanen.

Sinä. Perheesi. Yrityksesi.

Säästöpankin asiakkaana saat Kokonaisvaltaista talouden neuvontaa – säästämisessä, lainoissa ja taloutesi vaiheissa. Tahdomme auttaa sinua pärjäämään paremmin. Yhteyshenkilösi toimii sparraajana ja auttaa sinua löytämään sopivimmat ratkaisut eri elämäntilanteisiin. Säästöpankki nousi yritysasiakkaiden ykköseksi Suomessa ja Pohjoismaissa, kertoo EPSI Ratingin Pankki- ja rahoitus 2020 -asiakastutkimus. Säästöpankki on onnistunut vastaamaan erittäin hyvin yrittäjien tarpeisiin koronapandemian mukanaan tuomista haasteista huolimatta.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota askel tulevaisuuttasi varten ja varaa aika asiantuntijoillemme Annelle, Anulle, Helille, Johannekselle, Maijulle tai Mariannelle.

Anne Kiuru.

 

Anne Kiuru

Sijoitusasiantuntija
puh. 040 485 9382

Anu Kerttula.

 

Anu Kerttula

Sijoituspankkiiri
puh. 040 152 0544

   
Heli Mäenpää.

 

Heli Mäenpää

Sijoituspankkiiri
puh. 040 635 9394

Johannes Sippola.

 

Johannes Sippola

Sijoitusasiantuntija
puh. 040 538 8208

   
Maiju Vitie-Leijala.

 

Maiju Vitie-Leijala

Sijoitusasiantuntija
puh. 050 477 8398

Marianne Tuomola.

 

Marianne Tuomola

Sijoituspankkiiri
puh. 040 3559 951

...