Liedon Säästöpankilta 35 000 euroa paikallisen hyvinvoinnin tukemiseen

Säästöpankin Hyviä tekoja –vastuullisuuskonseptissa kuka tahansa voi äänestää mitä tahansa kohdetta. - Saimme valtavasti hyviä ehdotuksia, joista jokainen ansaitsisi tulla huomioiduksi, kertoo Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala.

Vuoden 2019 Hyviä Tekoja
Vuoden 2019 Hyviä Tekoja –lahjoituksen saajat ja Liedon Säästöpankin edustajat yhteiskuvassa. Kuva: Roni Lehti.

– Pyrimme valitsemaan kohteet siten, että ne kattaisivat mahdollisimman laajasti eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä. – Liki 14 500 ääntä osoittaa, että konseptillemme on todellinen tilaus ja tarve. - On hienoa, että äänestysaktiivisuutta löytyy, sillä ilman aktiivisia ihmisiä emme saisi selkeää käsitystä siitä, mihin tukea todella tarvitaan. – Yleisö on tässä aivan ratkaisevassa roolissa, toteaa Hakala.

Säästöpankkien keskeisimpiä tehtäviä on auttaa asiakkaitaan talouden valmentamisessa, minkä lisäksi Säästöpankit tukevat ympäröivää yhteiskuntaa vastuullisuuskonseptillaan. Säästöpankeilla ei ole osakkeenomistajia, joille kerätään voittoa, vaan osa voittovaroista käytetään Säästöpankkiperiaatteen mukaisesti paikallisen hyvinvoinnin tukemiseen. - Tämä on ollut tehtävämme koko 124-vuotisen toimintamme ajan, kertoo Hakala. Seuraava Hyviä tekoja –äänestys on vuonna 2020.

Liedon Säästöpankin Hyviä tekoja –lahjoituksen saajat vuonna 2019:

Bastu 10 000 €
Icehearts Turku 7 000 €
Kouluvaarit ry 3 000 €
Päivähoito Jokikumpu 1 000 €
Sairaalakoulun tukiyhdistys - Kiinamyllyn koulun ystävät ry 5 000 €
Sotainvalidien Veljesliiton Varsinais-Suomen piirin lesket 2 000 €
Turun Eläinsuojeluyhdistys ry 3 000 €
Turun Mielenterveysyhdistys Itu ry 4 000 €


Lisätietoja: toimitusjohtaja Jussi Hakala, p. 050 564 4439, jussi.hakala@saastopankki.fi

Kirjoitettu
Kategoriat
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista