Liedon Säästöpankki

Varainhoitokonttori, Yliopistonkatu 21, 20100 TURKU

Liedon Säästöpankin varanhoitokonttorissa toimivat pankkimme varainhoidon asiantuntijat. Konttoriin on keskitetty sijoittamisen osaaminen ja palvelemme laajemmissa ja vaativammissa sijoittamisen ammattitaitoa vaativissa asioissa, kun asiakkaalle on jo kertynyt finanssivarallisuutta. Varaa aika soittamalla suoraan karttakuvan alla oleviin henkilökohtaisiin puhelinnumeroihimme tai jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse osoitteeseen liedonsp.varainhoitokonttori@saastopankki.fi.

Kassapalvelut

Ei kassapalveluita

Neuvontapalvelut ajanvarauksella

ma 9.30–18
ti–to 9.30–16.30
pe 9.30–16
Palvelemme ajanvarauspohjaisesti, jolloin asiantuntijamme ovat käytössäsi ilman jonottamista sovittuna aikana, kaikessa rauhassa, juuri sinun asioihisi keskittyen. Kaikilla henkilöasiakas- ja yrityskonttoreidemme palveluasiantuntijoilla on vahva ammattitaito säästämisen ja sijoittamisen tuotteisiin. Varainhoidon asiantuntijamme ovat tarvittaessa asiantuntija-apuna vastuutettujen asiakkaidensa lisäksi myös muille pankkimme asiakkaille oman, nimetyn palveluasiantuntijan kautta.
...
Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.