Liedon Säästöpankki

Yrityskonttori, Yliopistonkatu 21, 20100 TURKU

Olemme yrittäjän kumppani yrityksen kaikissa vaiheissa! Itsenäisenä pankkina pystymme tekemään päätöksiä nopeasti. Paikallisena toimijana tunnemme toimintaympäristömme läpikotaisin ja meillä sekä yrityksen että yrittäjän pankkiasiat ovat asiantuntevissa käsissä. Yrityskonttorimme palvelee kaikissa toimialueemme konttoreissa ajanvarauspohjaisesti, jolloin asiantuntijamme ovat käytössäsi sovittuna aikana, kaikessa rauhassa juuri sinun yrityksesi asioihin keskittyen.
Tarjoamme erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille sekä maa- ja metsätiloille täydet pankkipalvelut kilpailukykyisesti. Yrityskonttoriin olemme keskittäneet yrityksen ja yrittäjän rahoituksen, päivittäisten pankkipalveluiden, maksuliikenteen ja sijoittamisen osaamisen. Oma ja yhteistyökumppaneidemme osaaminen on käytettävissä myös vakuutusasioissa, omistajan- ja sukupolvenvaihdoksissa sekä juridisissa kysymyksissä.

Kassapalvelut

Ei kassapalveluita

Neuvontapalvelut ajanvarauksella

ma 9.30–18 
ti–to 9.30–16.30
pe 9.30–16
...

Yritysasiakkaan konekielisen maksuliikenteen neuvontanumero 0100 4309 arkisin klo 8–17

• yritysverkkopankki- ja verkkolaskuneuvonta
• konekielisten maksuliikennepalveluiden neuvonta
• aineistojen selvittely, lasku- sekä palkka-aineistojen muutokset ja poistot
• lähetettyjen aineistojen perilletulokyselyt
• pankkiyhteysohjelmistojen yhteysongelmat

Palvelu maksaa vain paikallisverkkomaksun.

Ota yhteyttä suoraan konttoreihimme muissa tileihin ja sopimuksiin liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.