Harjoittelijoita, Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankin eri konttoreissa on ajoittain harjoittelupaikkoja kaupallista alaa opiskeleville. Olemme valinneet harjoittelijat kesälle 2021, mutta voit lähettää avoimen hakemuksesi myöhemmin avautuviin harjoittelupaikkoihin alla olevan linkin kautta.

Liedon Säästöpankki hakee harjottelijoita

Perehdytämme valitut henkilöt tehtävään, joten emme edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta, mutta kokemus asiakaspalvelutyöstä on eduksi. Lisäksi odotamme hakijalta hyvää sosiaalista pelisilmää, aktiivista otetta työhön sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Harjoittelun tarkemman ajankohdan ja keston määrittelemme yhdessä tehtävään valitun harjoittelijan  kanssa. Harjoitteluun valitut henkilöt ovat etusijalla kesätyöpaikkojamme täytettäessä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija jaana.rokka@saastopankki.fi 

Mikäli kiinnostuit harjoittelumahdollisuudesta Liedon Säästöpankissa, täytä hakemus.

 

Liedon Säästöpankki on perustettu vuonna 1895.Toiminta-ajatuksemme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Arvomme ovat vakavaraisuus, asiakasta varten, luotettavuus ja osaaminen. Arvostamme korkeaa ammattitaitoa ja panostammekin jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen. Liedon Säästöpankilla on yksitoista konttoria seitsemällä paikkakunnalla: Yrityskonttori, Varainhoitokonttori ja Henkilöasiakaskonttori, jolla on toimipisteet Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Loimaalla, Naantalissa, Paimiossa ja Raisiossa. Henkilökuntaa on noin 100 henkilöä. Liedon Säästöpankki tarjoaa täydet pankki-palvelut: maksuliikenne, kortit, internetpankki, luotot, säästäminen, sijoittaminen, varainhoito, vakuutukset, yritysrahoituspalvelut, verosuunnittelu, juridiset palvelut.