Harjoittelijoita, Liedon Säästöpankki

Tämän kesän 2022 osalta olemme tehneet kesätyöntekijöiden valinnan. Kiitokset kaikille kesätyöpaikkaa hakeneille.

 

Tahdomme auttaa finanssi- ja kaupallisen alan opiskelijoita urapolun alkuun tarjoamalla mielenkiintoisia harjoittelu- ja kesätyötehtäviä asiakaspalvelun parissa.

Harjoittelussa olet osa ystävällisen asiakaspalvelumme huipputiimiä, joka hoitaa asiakaspalvelutehtäviä hyvällä tilannetajulla. 

Perehdytämme valitut henkilöt tehtävään, joten emme edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Silti kokemus asiakaspalvelutyöstä on kuitenkin eduksi.

Odotamme hakijalta hyvää sosiaalista pelisilmää, aktiivista otetta työhön sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Harjoittelun tarkemman ajankohdan ja keston määrittelemme yhdessä tehtävään valitun harjoittelijan  kanssa. Harjoitteluun valitut henkilöt ovat etusijalla kesätyöpaikkojamme täytettäessä.

Lisätietoja työtehtävästä voi kysyä osoitteesta liedonsp.rekry@saastopankki.fi.

Mikäli kiinnostuit harjoittelumahdollisuudesta Liedon Säästöpankissa, täytä hakemus.

Liedon Säästöpankki on perustettu vuonna 1895.Toiminta-ajatuksemme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Arvomme ovat vakavaraisuus, asiakasta varten, luotettavuus ja osaaminen. Arvostamme korkeaa ammattitaitoa ja panostammekin jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen. Liedon Säästöpankilla on yksitoista konttoria seitsemällä paikkakunnalla: Yrityskonttori, Varainhoitokonttori ja Henkilöasiakaskonttori, jolla on toimipisteet Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Loimaalla, Naantalissa, Paimiossa ja Raisiossa. Henkilökuntaa on noin 100 henkilöä. Liedon Säästöpankki tarjoaa täydet pankki-palvelut: maksuliikenne, kortit, internetpankki, luotot, säästäminen, sijoittaminen, varainhoito, vakuutukset, yritysrahoituspalvelut, verosuunnittelu, juridiset palvelut.