Vahvistamme henkilöasiakasliiketoimintaamme ja haemme nyt joukkoomme niin osaavia kuin uran alkuvaiheessa oleviakin

Rahoitusasiantuntijoita

Tulet työskentelemään osana henkilöasiakkaiden rahoitustiimiä Turun alueella. Rahoitusasiantuntijana olet asiakkaan talouden valmentaja. Autat asiakkaita toteuttamaan haaveitaan ja tunnistamaan tekijöitä, jotka voivat uhata näiden haaveiden toteutumista.  Ratkaiset asiakkaiden rahoitustarpeita ja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa rakennat ratkaisut kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan. Osaamisesi konkretisoituu tuloksellisena tekemisenä, asiakastyytyväisyytenä, nykyisten asiakaskokonaisuuksien kehittymisenä sekä onnistumisena uusasiakashankinnassa. 

Vaikka arvostammekin kokemusta henkilöasiakasrahoituksesta, on sitäkin tärkeämpää oikea asenne; myynnillisyys, halu kehittää ja haastaa omaa osaamista sekä positiivinen elämänasenne. Meille on tärkeää, että hoidat tehtävääsi asiakaslähtöisellä otteella. Vahvuuksiisi kuuluvat hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Ymmärrät hyvin erilaisia tilanteita, olet joustava ja sinulla on mahdollisuus työskennellä pankin eri toimipisteissä (Lieto, Turku, Kaarina, Paimio, Raisio, Naantali). Katsomme ruotsin kielen taidon eduksi.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Roolissasi pääset ylittämään asiakkaan odotukset yhdessä muiden osaavien asiantuntijoidemme kanssa ja asiakaslähtöisen brändin tuella.  Asiakastarpeet huomioiden meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 

Henkilökuntaetumme ovat kilpailukykyiset ja bonuksena saat lisäksi tiiviin toisiaan tukevan työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Riikka Suominen riikka.suominen@saastopankki.fi, p. 050 512 4057 tiistaina 8.7. klo 13-14 ja maanantaina 12.7. klo 15-16 sekä henkilöstöjohtajamme Pipsa Sivula, pipsa.sivula@saastopankki.fi
p. 050 512 4106  keskiviikkona 14.7. klo 9-10 ja perjantaina 16.7. klo 14-15

Hae tehtävään viimeistään 8.8.2021 oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/rahoitusasiantuntija. Tarjoamme mahdollisuutta nopeaan aloitukseen. 

 
 
Meistä

Liedon Säästöpankki on perustettu vuonna 1895.Toiminta-ajatuksemme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Arvomme ovat vakavaraisuus, asiakasta varten, luotettavuus ja osaaminen. Arvostamme korkeaa ammattitaitoa ja panostammekin jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen. 

Liedon Säästöpankilla on yhdeksän konttoria seitsemällä paikkakunnalla: Turku, Kaarina, Lieto, Loimaa, Naantali, Paimio, Raisio. Henkilökuntaa on noin 100 henkilöä. Liedon Säästöpankki tarjoaa täydet pankkipalvelut: maksuliikenne, kortit, internetpankki, luotot, säästäminen, sijoittaminen, varainhoito, vakuutukset, yritysrahoituspalvelut, verosuunnittelu, juridiset palvelut.