Säästöpankin vuokrakodit

Säästöpankin vuokrakodit tarjoavat turvallista ja vaivatonta asumista eri elämäntilanteisiin. Liedon Kyöstinkartano rakennetaan Liedon vanhan torialueen kupeeseen, lähelle Liedon keskustan palveluita. Liedon Kyöstinkartanon vuokra-asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja kotien koot vaihtelevat 32,5 neliöstä 64 neliöön. Talon arvioitu valmistumisaika on maalis-huhtikuussa 2019.
ulkokuva 2

Yleistä

Kotiemme materiaalit ovat laadukkaat ja nykyaikaiset ja pohjat on suunniteltu viimeisten rakennusvaatimusten mukaan. Jokaisen asunnon yhteydessä on joko parveke tai oma patio. Talo on savuton.

Liedon Kyöstinkartano sijaitsee Liedon vanhan torialueen kupeessa osoitteessa Kirkkotie 3, upean Aurajoen lähellä. Asukkaiden käyttöön rakennetaan mukavat oleskelu- ja leikkialueet. Tärkeät palvelut, kuten kaupat ja koulut ovat lähellä, mikä helpottaa arkipäivän eloa. Myös Hanhijoen puisto sijaitsee lähellä.

Korttelin alueelle rakennetaan parkkihalli, jota alueen taloyhtiöt hallinnoivat yhdessä. Hallista voi sen valmistuttua vuorata autopaikan. Autopaikkojen vuokrat selviävät myöhemmin ja niistä tiedotetaan tulevia asukkaita erikseen.   

Liedon Kyöstinkartanon asunnot ja vuokrat

Havainnekuvia Liedon Kyöstinkartanosta

Kiinnostuitko?

Täytä asuntohakemus ja lähetä se liitteineen osoitteen liedonsp.kirkkotie3@saastopankki.fi tai tuo lähimmälle Liedon Säästöpankin konttorille 30.11.2018 mennessä.

 

Henkilötietojen käyttö ja tietosuoja