Säästöpankin vuokrakodit

Säästöpankin vuokrakodit tarjoavat turvallista ja vaivatonta asumista eri elämäntilanteisiin. Liedon Kyöstinkartano on rakennettu Liedon vanhan torialueen kupeeseen, lähelle Liedon keskustan palveluita Liedon Kyöstinkartanon vuokra-asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja kotien koot vaihtelevat 32,5 neliöstä 64 neliöön.
ulkokuva 2

Yleistä

Kotiemme materiaalit ovat laadukkaat ja nykyaikaiset ja pohjat on suunniteltu viimeisten rakennusvaatimusten mukaan. Jokaisen asunnon yhteydessä on joko parveke tai oma patio, kaikissa asunnoissa on sälekaihtimet. Talo on savuton.

Liedon Kyöstinkartano sijaitsee Liedon vanhan torialueen kupeessa osoitteessa Karjatie 12 C, upean Aurajoen lähellä. Asukkaiden käyttöön rakennetaan mukavat oleskelu- ja leikkialueet. Tärkeät palvelut, kuten kaupat ja koulut ovat lähellä, mikä helpottaa arkipäivän eloa. Myös Hanhijoen puisto sijaitsee lähellä.

Korttelin alueelle rakennetaan parkkihalli, jota alueen taloyhtiöt hallinnoivat yhdessä. Hallista voi sen valmistuttua vuorata autopaikan. Autopaikkojen vuokrat selviävät myöhemmin ja niistä tiedotetaan tulevia asukkaita erikseen.  


 

Liedon Kyöstinkartano

Liedon Kyöstinkartanon vapaat asunnot ja vuokrat

Havainnekuvia Liedon Kyöstinkartanosta

Karjatie 12 D

Karjatie 12 D –kohteen vapaat asunnot ja vuokrat

Havainnekuvia Karjatie 12 D:n kohteista

Kiinnostuitko?

Täytä asuntohakemus ja lähetä se liitteineen osoitteeseen liedonsp.vuokratalot@saastopankki.fi tai tuo lähimmälle Liedon Säästöpankin konttorille.

Henkilötietojen käyttö ja tietosuoja