Pääkaupunkiseudun yrittäjä

Hoida pankkiasiasi kuntoon – tutun asiantuntijan kanssa

Me tahdomme ja teemme töitä sen eteen, että sinä ja yrityksesi menestytte – nyt ja tulevaisuudessa. Nooa Säästöpankista saat sparraavan yritysasiantuntijan, joka auttaa yritystäsi menestymään. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!
Mies puvussa on valinnut varallisuutensa kumppaniksi Säästöpankin. Miestä hymyilyttää, sillä tulevaisuus näyttää valoisalta ja vauraalta.

Suomen yrittäjäystävällisin pankki*

Saat meistä sparrausapua kun tarvitset rahoitusta yrityksen perustamiseen, investointeihin tai laajennukseen

Me Säästöpankissa tahdomme auttaa yritystäsi menestymään ja sinua vaurastumaan

*EPSI Ratingin Pankki- ja rahoitus 2021 -asiakastutkimus.

Miksi kannattaa olla Säästöpankin yritysasiakas?

1. Kumppanina kaikenkokoisille yrityksille

Ymmärrämme eri toimialojen sekä eri kokoisten yritysten tarpeet ja kipukohdat talousasioissa ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.

2. Suorat puhelinnumerot

Meillä Säästöpankissa voit soittaa suoraan yrityspankkiireillemme. Löydät heidän suorat puhelinnumerot verkkosivuiltamme. Voit sparrailla asiantuntijamme kanssa yrityksesi taloudesta – tai myös esimerkiksi sinun taloudestasi yrittäjänä.

3. Apua puhelinpalvelusta nopeasti – vastausaste yli 95 %

Saat nopeasti apua myös yritysasiakkaidemme palvelunumerosta 0100 5454 (ma–pe 8–18). Arvostamme aikaasi, meillä sinun ei tarvitse jäädä linjoille pitkäksi aikaa odottelemaan – pääset kehittämään liiketoimintaasi.

4. Kattavat ja kehittyvät digipalvelut käyttöösi

Digipalveluihimme kuuluvat mm. verkkotapaamiset, Säästöpankki mobiilisovellus, Tunnistus -sovellus sekä sähköinen allekirjoitus kaikkien pankkien kanssa. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta asiointi on sinulle mahdollisimman helppoa.

Pankki, jolla on kasvot: käy tutustumassa yritysasiantuntijoihimme

Kuuntele Nooa Säästöpankin ja LähiTapiola Pääkaupunkiseudun yrittäjäwebinaari

Markkinatilanteesta ja digitaalisesta turvallisuudesta ovat puhumassa Säästöpankkiryhmän pääekonomisti Henna Mikkonen ja LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä.

Webinaari järjestettiin tiistaina 15.2.2022.

Yrittäjä - lataa maksuton opas: Näin valmistaudut rahoitusneuvotteluun