Luottamushenkilöt – isännät ja hallitus

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta toimii lähellä Sinua. Me tunnemme alueemme tarpeet ja ihmiset, sillä ylimpänä hallintoelimenä on paikalliset isännät.

Isäntien lukumäärä vahvistetaan vuosittain. Isäntiä on pankin sääntöjen mukaisesti vähintään 13 ja enintään 37. Isäntien toimikausi kestää kolme vuotta.

Isäntien tehtävä on käsitellä heille säästöpankkilain mukaan kuuluvat asiat ja valvoa, että pankkia hoidetaan asiantuntevasti ja huolellisesti lain ja sääntöjen mukaisesti. Isännät vahvistavat pankin toimintaa koskevat yleiset ohjeet asioissa, jotka ovat laajakantoisia ja periaatteellisesti tärkeitä sekä hallituksen päätösten kirjaaminen. Isännät kokoontuvat vuosittain kahteen varsinaiseen kokoukseen, joista kevätkokous viimeistään huhtikuussa ja syyskokous viimeistää marraskuussa sekä ylimääräiseen kokoukseen säästöpankkilaissa säädetyissä tapauksissa. Pankin isäntien lukumäärä on 1.1.2023 alkaen yhteensä 21 isäntää.

Isännät 2023

Anttila Jere, Taivassalo
Arvonen Mika, Uusikaupunki
Doering Sonja, Rauma
Hiivola Arja, Uusikaupunki
Hola Pasi, Uusikaupunki
Hurme-Vuorela Evastina, Laitila
Iiskala Petri, Laitila
Jalava Heli, Uusikaupunki
Lovén Merja, Rauma
Marttila Jaana, Uusikaupunki
Mäkelä Nestori, Laitila
Nevavuori Jari, Uusikaupunki, pj
Pirilä Eero, Uusikaupunki
Raumolin Kai, Uusikaupunki
Roos Miikka, Pyhäranta
Seppälä Aku, Vehmaa
Siivola Johanna, Laitila
Toivonen Tomi, Laitila
Tättilä Janne, Uusikaupunki, varapj
Viljanen Mika, Uusikaupunki
Vilppola Tommi, Laitila

Hallitus

Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan hallituksen tehtävänä on edustaa säästöpankkia ja johtaa pankin toimintaa lain ja näiden sääntöjen sekä isäntien antamien ohjeiden mukaan. Hallituksen jäsenten lukumäärän vahvistaa isäntien syyskokous. Hallituksen jäseniä on vähintään viisi ja enintään kahdeksan. Hallituksen jäsenen toimikausi kestää kolme vuotta. Hallitus nimittää johtoryhmän.

Hallituksen jäsenet vuonna 2023

Helistölä Jarno, Laitila
Nuutila Päivi, Uusikaupunki, pj
Penttilä Timo, Uusikaupunki
Ruohola Taneli, Pyhäranta, varapj
Sannola Päivi, Turku