Säästöpankki Optian varallisuudenhoidon palvelut

Tahdomme sinun parastasi.

Käänny puoleemme, kun tahdot tavoitteidesi mukaista varojesi hoitamista. Kokeneet asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi juuri sinulle sopivat keinot varallisuutesi hoitamiseen ja kasvattamiseen.
Säästöpankin brändikuva.
Hoidamme varallisuuttasi pitkällä kokemuksellamme. Varallisuudenhoitopalvelumme on aina tarpeitasi ja tavoitteitasi huomioivaa. Löydämme yksilölliset ja verotuksellisesti edulliset ratkaisut sekä yksityisasiakkaille että yrityksille.

Tutustu säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuihimme

  • Rahastot: Helppo tapa säästää. Säästöpankin rahastot ovat valmiksi hajautettuja ja menestyneet hyvin vertailuissa.
  • Vakuutussäästäminen: Joustava ja pitkäaikainen tapa säästää ja sijoittaa. Vakuutussäästäminen on myös verotuksellisesti edullinen säästämismuoto.
  • Osakkeet ja osakesijoittaminen: Sopii pitkäaikaiseen sijoittamiseen, korkeaa tuottoa hakevalle ja riskiä sietävälle.
  • Varainhoito: Huoletonta sijoittamista varallisuutesi hoitoa: ammattilainen hoitaa varojasi yksilölliset tarpeesi huomioiden.
  • Asuntosijoittaminen: Hyvät mahdollisuudet vaurastumiseen ja lisätuloon.

Tutustu yksityispankkiireidemme ja lakiasiantuntijoidemme palveluihin.
Katso myös tuorein Säästöpankin markkinakatsaus!

Varaa aika asiantuntijalle verkkopankin ajanvarauksessa tai saastopankki.fi/varaa-aika.

 
"Asiakasta kuunteleva asenne. Ei kiireen tuntua, vaan kaikkiin pohdintoihin oli hyvin aikaa. Hyvin ystävällinen ja empaattinen kohtaaminen. Eri vaihtoehdot hyvin esille. Kaikkiin kysymyksen sain vastauksen."

"Hyvää ajankäyttöä verkkotapaamisessa. Hyvin valmisteltu pankin edustajan puolelta. Realistista ymmärrettävää kerrontaa. Hyvä aineisto. 5/5."

"Yksilöllinen asiakkaan kuuntelu ja kunnioitus. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Hyödyin käynnistä paljon ja minun näkemyksiäni kunnioitettiin."