Elämme poikkeuksellisia aikoja - nyt rakennamme yhdessä sillan yli vaikeuksien!

Korona on saattanut koko maailman poikkeustilanteeseen. Someron Säästöpankki aikoo toimia tässäkin kriisissä vastuunsa tuntien. Tilannekuva on selkeä - Suomi ja koko maailma tulee seisahtumaan jossain määrin seuraaviksi kuukausiksi. Tämä tulee heijastumaan meihin kaikkiin. Erityisesti yritykset, niin pienet kuin suuretkin, tulevat kohtaamaan nämä vaikeudet. Kulut juoksevat, mutta kassa ei kilise, asiakkaiden jäädessä ohjeistusten mukaisesti kotiin. Vastaavasti tilanne voi vaikeuttaa jokaisen asiakkaamme tilannetta, mahdollisten lomautusten tms. seurauksena. Tällöin esimerkiksi asuntolainan maksu voi hankaloitua.

Pankinjohtaja Joni Rintamaa (vas.) ja toimitusjohtaja Petri Siviranta
Pankinjohtaja Joni Rintamaa (vas.) ja toimitusjohtaja Petri Siviranta

Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Petri Siviranta toteaakin yhdessä pankinjohtaja Joni Rintamaan kanssa seuraavansa tilanteen kehittymistä päivittäin.

Tässä vaiheessa olemme päättäneet, että autamme kaikin mahdollisin tavoin henkilö- ja yritysasiakkaitamme, jotka kärsivät tilanteen aiheuttamista taloudellisista vaikutuksista. 

Henkilöasiakkaille tarjoamme tässä vaiheessa:

  • Tästä hetkestä (16.03.2020) eteenpäin lyhennysvapaat asuntolainoihin verkkopankin kautta haettuna kuluitta 6 kk ajaksi. 

Yritysasiakkaillemme tarjoamme:

  • Räätälöimme asiakkaalle sopivimman ratkaisun, lähtökohtaisesti myönnämme kaikille asiakkaille lyhennysvapaan 6 kk ajaksi. Tulemme suosittelemaan asiakkaille Finnveran takauksia, jotta käyttöpääomatilanne turvataan.

Mielestämme tässä vaiheessa valtion ja esimerkiksi Finnveran tulisi turvata kaikille Suomalaisille niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin likviditeettiä, jotta tästä tilanteesta päästään yli mahdollisimman pienillä vaurioilla. Jatketaan yhdessä keskustelua esimerkiksi somessa siitä, miten voimme yhdessä auttaa paikallisia yrityksiä. Esimerkiksi lahjakorttien hankinta auttaa monia yrityksiä tässä tilanteessa. Autetaan toinen toisiamme ja ollaan ymmärtäväisiä toisiamme kohtaan. Esimerkiksi pankkimme vastauksissa ja yllä olevien lyhennysvapaiden myönnössä saattaa olla viiveitä, sillä asiakaskontaktien määrä kasvaa tässä tilanteessa ymmärrettävästi. 

Lisätietoja:
Petri Siviranta | toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550
Joni Rintamaa | pankinjohtaja | joni.rintamaa@saastopankki.fi  | 050 511 8557

Säästöpankin toiminta-ajatuksena on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään.  Someron Säästöpankki on perustettu v. 1880 ja se toimii Salon, Perniön, Forssan, Urjalan, Kemiön ja Someron toimialueella. Keväällä 2020 Someron Säästöpankki avaa Akaan ja Loviisan konttorit. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 491 miljoonaa euroa. Henkilökunta koostuu 55 pankkialan ammattilaisesta.
www.saastopankki.fi/someronsp  


Koronaviruksen aiheuttama poikkeuksellinen tilanne Suomessa ja rahoitusmarkkinoilla muuttuu koko ajan, joten päivitämme tiedotetta tarpeen mukaan.

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...