Helkama E-Jopo –arvonta

Viisi tapaa osallistua arvontaan:

1. Lataa Instagramiin itse ottamasi kuva Someron Säästöpankin Volkswagen autosta, joka kiertää pankin talousaluetta 1.5.-30.8.2018 välisenä aikana. Käytä kuvassa hashtageja #säästöpankki ja #spmobiili. Älä unohda kertoa paikkaa jossa kyseinen kuva on otettu. Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voit osallistua arvontaan.

TAI

2. Tykkää Facebookissa Someron Säästöpankin sivusta 1.5.2018 – 31.8.2018 välisenä aikana.

TAI

3. Jos sinulla ei ole Facebook- tai Instagram-tiliä, voit osallistua arvontaan pankin konttoreissa ja tapahtumissa jaettavilla arvontalomakkeilla tai sähköisellä Lyyti-lomakkeella tapahtumissa, jossa sähköisen lomakkeen käyttö mahdollista.

TAI

4. Varaamalla ajan Elämänvara –neuvotteluun Someron Säästöpankin konttoriin 16.-30.4.2018 välisenä aikana.

TAI

5. Täyttämällä arvontalomakkeen Säästöpankin ja Sp-Kodin järjestämässä Kotipäivä-tapahtumassa Perniön konttorilla pe 27.4.2018.

Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Someron Säästöpankki, Joensuuntie 27, 31400 Somero.

2. Osallistuminen

Arvonnan osallistumisaika on 1.5. – 31.8.2018. Tämän lisäksi Perniön Kotipäivä-tapahtumassa 27.4. ja 16.4.-30.4.2018 välisenä aikana Elämänvara –neuvottelun Someron Säästöpankin konttoriin ajanvaranneet osallistuvat arvontaan. Arvontaan osallistutaan 1.5.-31.8.2018 välisenä aikana kuvalla Instagramissa, tykkäämällä Facebookissa tai täyttämällä sähköinen tai kirjallinen osallistumislomake pankin kesätapahtumassa tai pankin osastolla kesätapahtumassa. Arvontaan osallistuminen Instagramissa edellyttää, että Instagram-tili on julkinen. Arvontaan osallistuva on itse vastuussa siitä, että hänellä on oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen. Käyttämällä arvonnan hashtagejä arvontaan osallistuva luovuttaa oikeuden siihen, että kuva voidaan julkaista Someron Säästöpankin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. 

Osallistumisaikana arvotaan 4 (neljä) e-Jopoa. Arvontoja on neljä: toukokuun, kesäkuun, heinäkuun ja elokuun arvonta. Huhtikuun Elämänvara –kampanjan (16.4.-30.4.) ja Perniön Kotipäivä-tapahtuman aikana osallistutaan toukokuun arvontaan. 

Arvonta-ajankohta on kerran kuukaudessa kuun 8. päivä, 1.6. - 30.09.2018 välisenä aikana.
Toukokuun arvonta suoritetaan 8.6., kesäkuun arvonta suoritetaan 8.7., heinäkuun arvonta suoritetaan 8.8. ja elokuun arvonta suoritetaan 8.9. Mikäli päivä on viikonloppuna arvontaan palkinto seuraavana pankkipäivänä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt pois lukien Someron Säästöpankin henkilökunta.

3. Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Helkama e-Jopo -sähköpolkupyöriä. Palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä. Voittajat vastaavat itse kaikista muista palkintojen lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

4. Voitoista ilmoittaminen

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta henkilökohtaisesti kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.. Lisäksi voittajan nimi ja kotipaikkakunta julkaistaan Someron Säästöpankin Instagram tilillä sekä Facebook- ja nettisivuilla.

5. Henkilötiedot

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Luovutat tietosi Someron Säästöpankille, et Facebookille. Osallistuessasi arvontaan vapautat Facebookin kaikesta vastuusta.
Someron Säästöpankin asiakasrekisteri ja rekisteriseloste.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonta ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä liity Facebookiin yrityksenä.

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niitä koskevia arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Muut ehdot

Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Säästöpankilla oikeus hylätä osallistuminen.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista