Salolainen Tili ja Isännöinti Vaahtera Oy osaksi Sp-Isännöintipalvelut Oy:tä

Someron Säästöpankin isännöintiliiketoiminta Sp-Isännöintipalvelut Oy aloitti toimintansa syyskuun alussa 2019. Tuolloin kerrottiin, että Sp-Isännöintipalvelut Oy tulee laajentamaan toimintansa koko pankin toimialueelle. Kuluneen vuoden aikana isännöintipalvelu laajeni Someron lisäksi myös Salon seudulle, kun yhtiö osti TT-Välitys Oy:n isännöintiliiketoiminnan Isännöinti Tammen viime joulukuussa.

Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen ja Tili ja Isännöinti Vaahtera Oy:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Vaahtera sekä kiinteistösihteeri Minna Tallus.
Kuvassa: Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen ja Tili ja Isännöinti Vaahtera Oy:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Vaahtera sekä kiinteistösihteeri Minna Tallus.

 

Nyt isännöintiliiketoiminta laajenee Salon seudulla lisää. Sp-Isännöintipalvelut Oy on 1.7.2020 ostanut Tili ja Isännöinti Vaahtera Oy:n liiketoiminnan. Henkilökunta ja asiakkaat siirtyivät uudelle yritykselle 1.7.2020 alkaen. Yritysjärjestely vahvistaa entisestään Sp-Isännöintipalvelut Oy:n asemaa Salossa ja koko Varsinais-Suomessa. ”Meillä on tulevaisuudessa tavoitteena investoida ja laajentaa toimintaamme edelleen”, Someron Säästöpankin toimitusjohtaja ja Sp-Isännöintipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Siviranta toteaa.

Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen toteaa, että ”Sp-Isännöintipalvelut Oy tulee jatkamaan Isännöinti Vaahteran kokonaisvaltaista isännöintiä asuin- ja liikehuoneistojen hallinnollisissa, taloudellisissa ja teknillisissä isännöintitehtävissä. Toimipiste jatkaa Salossa. Isännöinnin pitkäaikainen kokemus alalla jatkuu ja asiakkaille tarjotaan jatkossakin luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua asiakkaiden toiveiden mukaisesti.” 

Isännöintipalvelu on vakiinnuttanut asemansa osana Säästöpankin tuoteperhettä, varsinkin kun pankilla on ollut jo hyvän aikaa Sp-Koti kiinteistövälitystä toimialueella.  Isännöinti tukee asumiseen liittyvää kokonaisuutta. Säästöpankki tarjoaa asiakkaille koko asumisen elinkaaren: asunnon ostamisesta, sen rahoittamisesta, taloyhtiön ja asunnosta huolehtimisen kautta asunnon myymiseen. 

Vahvan paikallisen osaamisen ja asiantuntijuuden kautta Sp-Isännöintipalvelut Oy mahdollistaa, että taloyhtiöiden kiinteistöt pysyvät kunnossa, korjauksia tehdään suunnitelmallisesti, peruskorjaukset huomioiden, jotta osakkaiden asumiskustannukset pysyvät kohtuullisena”, sanoo Someron Säästöpankin pankinjohtaja Joni Rintamaa. Sp-Isännöintipalvelut Oy toimii samalla periaatteella kuten Säästöpankkikin, työtä tehdään taloyhtiön sekä osakkaiden ja asukkaiden parhaaksi.

Tili ja Isännöinti Vaahtera perustettiin vuonna 2004. ”Olin ollut n. 30 vuotta kiinteistöalalla ja yrittäjäksi ryhtyessäni halusin vihdoin tehdä asiat omalla tavallani. Urani aikana tärkeintä mielestäni on ollut yhteistyö taloyhtiöiden hallitusten kanssa pitää rakennukset ja talous hyvässä kunnossa niin, että taloyhtiöiden arvo säilyy ja paranee. Nyt on kuitenkin aika jäädä eläkkeelle. Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä”, toteaa Tili ja Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Vaahtera.

Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja

Jyrki Makkonen, on toiminut SP-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtajana 1.4.2020 lähtien. Makkonen on kiinteistö- ja palvelualan ammattilainen vahvalla kokemuksella ja laaja-alaisella näkemyksellä. Makkosella on 30 vuoden kokemus kiinteistöjohtamisen toimialasta. Hän on toiminut yrittäjänä Lopen, Riihimäen, Hyvinkään ja Helsingin seudulla 20 vuotta ja Realia Isännöinnin johdossa vajaa 10 vuotta. 

Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen

Kuvassa: Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen

Lisätietoja: 

Jyrki Makkonen | Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja | jyrki.makkonen@spisannointipalvelut.fi | 040 900 8999

Petri Siviranta | Someron Säästöpankin toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550

 

Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Perniön, Kemiönsaaren, Someron, Forssan, Urjalan, Akaan ja Loviisan toimialueella. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 491 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu 58 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp

Sp-Isännöintipalvelut Oy on syksyllä 2019 perustettu uusi toimija isännöintialalla. Tavoitteenamme on rakentaa paikallisesti alueensa vahvin isännöintitoimisto, joka erottautuu kilpailijoista palvelulla ja paikallisuudella sekä hymyllä ja huolenpidolla! Yrityksen omistaa Someron Säästöpankki, joka takaa yrityksen kasvulle vahvat taustavoimat. www.spisannointipalvelut.fi/ 

 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...