Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy osaksi Sp-Isännöintipalvelut Oy:tä

Someron Säästöpankin isännöintiliiketoiminta Sp-Isännöintipalvelut Oy aloitti toimintansa syyskuun 2019 alussa. Jo tuolloin kerrottiin, että Sp-Isännöintipalvelut Oy tulee laajentamaan toimintansa koko pankin toimialueelle. Kuluneen vuoden aikana isännöintipalvelu laajeni Someron lisäksi myös Salon seudulle ja nyt Forssan, Akaan ja Urjalan alueille.

Forssan Isännointi ja Kiinteistönvälitys Oy osaksi Sp-Isännöintipalvelut Oy:tä
Kuvassa Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen (vas.), Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n isännöinnin liiketoiminnasta vastaava Rami Tervomaa, Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ryyppö sekä Someron Säästöpankin toimitusjohtaja ja Sp-Isännöintipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Siviranta

Sp-Isännöintipalvelut Oy on ostanut 1.10.2020 Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n liiketoiminnan. Henkilökunta ja asiakkaat siirtyivät uudelle yritykselle 1.10.2020 alkaen. Yritysjärjestely vahvistaa entisestään Sp-Isännöintipalvelut Oy:n asemaa koko Someron Säästöpankin toimialueella. ”On hienoa, että pääsemme jatkossa tarjoamaan laadukasta isännöintiliiketoimintaa myös Forssan, Akaan ja Urjalan alueilla. Erityisen mukavaa on, että saamme lennokkaan lähdön, kun Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n osaava henkilökunta jatkaa hyvän asiakaskokemuksen tarjoamista seudulla.”, Someron Säästöpankin toimitusjohtaja ja Sp-Isännöintipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Siviranta toteaa.

Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen toteaa, että ”Sp-Isännöintipalvelut Oy tulee jatkamaan Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n kokonaisvaltaista isännöintiä asuin- ja liikehuoneistojen hallinnollisissa, taloudellisissa ja teknillisissä isännöintitehtävissä. Toimipiste jatkaa Forssassa. Isännöinnin pitkäaikainen kokemus alalla jatkuu ja asiakkaille tarjotaan jatkossakin luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua asiakkaiden toiveiden mukaisesti.”

Isännöintipalvelu on vakiinnuttanut asemansa osana Säästöpankin tuoteperhettä, varsinkin kun pankilla on ollut jo hyvän aikaa Sp-Koti kiinteistövälitystä toimialueella. Isännöinti tukee asumiseen liittyvää kokonaisuutta. Säästöpankki tarjoaa asiakkaille koko asumisen elinkaaren: asunnon ostamisesta, sen rahoittamisesta, taloyhtiön ja asunnosta huolehtimisen kautta asunnon myymiseen. Yhtiön tavoitteena on mullistaa Suomalaisten käsitys laadukkaasta isännöinnistä.

Vahvan paikallisen osaamisen ja asiantuntijuuden kautta Sp-Isännöintipalvelut Oy mahdollistaa, että taloyhtiöiden kiinteistöt pysyvät kunnossa, korjauksia tehdään suunnitelmallisesti, peruskorjaukset huomioiden, jotta osakkaiden asumiskustannukset pysyvät kohtuullisena. Säästöpankin toimintaperiaatteiden mukaisesti asiakas on meille tärkein. Tavoitteenamme onkin yhdistää uudella tavalla digitaaliset palvelukanavat paikalliseen henkilökohtaiseen osaamiseen”, sanoo Someron Säästöpankin pankinjohtaja Joni Rintamaa. Sp-Isännöintipalvelut Oy toimii samalla periaatteella kuten Säästöpankkikin, työtä tehdään taloyhtiön sekä osakkaiden ja asukkaiden parhaaksi.

Forssan Isännöinti ja Kiinteistövälitys Oy:lle tuli mahdollisuus olla osa isännöintialan kehittyvää tiimiä ja samalla päästä luomaan tunnetusti perinteiselle alalle uusiakin toimintoja rakennusten arvon ja ihmisten omaisuuden säilyttämiseksi. ”Toimintatapamme yli 30 vuoden toimintahistorian aikana on saanut kiitosta ja haluamme ehdottomasti jakaa osaamistamme alalla.”, toteaa Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ryyppö.

Rami Tervomaa, Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälityksen isännöinnin liiketoiminnasta vastaava jatkaa ”Sp-Isännöintipalvelut Oy:n arvojen, paikallisuuden ja asiakaslähtöisyyden pohjalta on luontevaa jatkaa työtä asiakkaiden hyväksi.”

Lisätietoja:

Jyrki Makkonen | Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja | jyrki.makkonen@spisannointipalvelut.fi | 040 900 8999
Mikko Ryyppö | Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n toimitusjohtaja | mikko.ryyppo@kodikkaasti.fi |
050 466 0432
Petri Siviranta | Someron Säästöpankin toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550

Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Perniön, Kemiönsaaren, Someron, Forssan, Urjalan, Akaan ja Loviisan toimialueella. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 491 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu 58 pankkialan ammattilaisesta.

Sp-Isännöintipalvelut Oy on syksyllä 2019 perustettu uusi toimija isännöintialalla. Tavoitteenamme on rakentaa paikallisesti alueensa vahvin isännöintitoimisto, joka erottautuu kilpailijoista palvelulla ja paikallisuudella sekä hymyllä ja huolenpidolla! Yrityksen omistaa Someron Säästöpankki, joka takaa yrityksen kasvulle vahvat taustavoimat.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista