Säästöpankkiryhmältä yli 785 000 euroa lahjoituksia – keskiössä nuorten tukeminen

Vuonna 2018 Säästöpankit ovat lahjoittaneet yhteensä jo yli 785 000 euroa eri hyväntekeväisyyskohteisiin Hyviä tekoja -kampanjan myötä. Kohteissa korostuvat tänä vuonna nuoret ja lapset. Esimerkiksi valtakunnalliselle hyvinvointijärjestö WAU ry:lle Säästöpankit lahjoittivat yhteensä 31 000 euroa.

Peukku pystyyn Säästöpankille! Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Yli 500 lahjoituskohdetta ympäri Suomen 

Säästöpankkiryhmän vuosittainen Hyviä tekoja -kampanja keskittyy paikallisten kohteiden tukemiseen ympäri Suomen. Lahjoituskohteita on tähän mennessä yhteensä 533 ja niissä korostuivat lapset ja nuoret, esimerkiksi urheiluseurat, muut vapaa-ajan toiminnan muodot sekä vapaaehtoistyöntekijöiden avustaminen. Lahjoituksilla tuettiin myös mm. vanhuksia, omaishoitajia ja eläimiä. ”Arvojemme mukaisesti jaamme voittovarojamme paikallisten yhteisöjen hyvinvointiin”, summaa Säästöpankkiryhmän vt. markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Perälä.

Maantieteellisesti laajin potti WAU ry:lle

Jokainen pankki päättää omat lahjoituskohteensa, mutta myös yhteisiä lahjoituskohteita löytyy. Esimerkiksi lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia edistävä WAU ry sai lahjoituksia kuudelta paikalliselta Säästöpankilta, yhteensä 31 000 euroa. 

”Säästöpankin lahjoituksen avulla pystymme järjestämään yli 30 liikunnallista WAU!-kerhoa, eli tarjoamaan maksuttoman harrastuksen noin 500 lapselle ympäri Suomen, koko lukuvuodeksi. Lahjoitus on samalla merkittävässä roolissa 10. juhlavuotemme ”Miljoona liikutettua tuntia” -tavoitteen toteutumisessa”, iloitsee WAU:n tiiminvetäjä Juho Tukia.

Vastuullisuus on tekoja

Yritysten vastuullisuudesta puhutaan laajasti, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? ”Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikkea tekoja suomalaisen taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Lahjoituksilla ja Hyviä tekoja -kampanjallamme edistämme hyvää tekevien tahojen taloudellista pärjäämistä ja sitä kautta suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia”, Perälä kertoo. 

Lisätietoja: Anne Perälä p. 050 588 3344, anne.perala@saastopankki.fi

Hyviä tekoja on Säästöpankkiryhmän vuosittainen neuvoa-antava kansanäänestys, jossa haetaan ehdotuksia paikallisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Äänestyksessä jokaisella on mahdollisuus ehdottaa paikallisia lahjoituskohteita. Vuonna 2018 ehdotuksia tuli yhteensä 770 kappaletta. Lue lisää Säästöpankin vastuullisuudesta: www.saastopankki.fi/vastuullisuus

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi. www.saastopankki.fi 
Kirjoitettu
Kategoriat
Hyvia tekoja
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista