Ulkomaanmaksut

Säästöpankissa maksat kätevästi ja turvallisesti myös ulkomaille.

ANNA SAAJAN TILINUMERO SIINÄ MUODOSSA KUIN SE ON TILISIIRTOLOMAKKEELLA TAI MAKSUOHJEISSA.

VALITSE MAA. JOHON MAKSU MAKSETAAN, JOS SE ON MUU KUIN SUOMI

VALITSE MAKSUN VALUUTTALAJI, JOS SE ON MUU KUIN EURO

Kun saajan pankin maa on yhtenäisen euromaksualueen eli SEPA:n ulkopuolella tai maksun valuutta muu kuin euro, on kyseessä ulkomaanmaksu. Myös toisiin kotimaisiin pankkeihin välitettävät maksut, jotka ovat muussa valuutassa kuin euroissa, käsitellään ulkomaanmaksuina.

Ulkomaanmaksut kätevästi Säästöpankin verkkopankin kautta

Voit maksaa euro- ja valuuttamääräiset ulkomaanmaksut kätevästi Säästöpankin verkkopankissa. Maksaessasi uutta maksua palvelu antaa sinulle automaattisesti oikeanlaisen maksupohjan antamiesi lähtötietojen perusteella. Palvelu tunnistaa, milloin kyseessä on ulkomaanmaksu, joten sinun ei tarvitse tehdä valintaa erikseen. Maksutileinä voit käyttää kaikkia verkkopankissasi olevia maksutilejä.

Ulkomaanmaksu voi olla maksumääräys, jolloin maksu on saajalla aikaisintaan 1–4 pankkipäivän kuluttua maksupäivästä. Jos haluat nopeuttaa maksun perille menoa, voit valita maksutavaksi pikamääräyksen, joka on perillä aikaisintaan kuluvan päivän aikana tai viimeistään kolmen pankkipäivän kuluttua. Huomioithan, että pikamääräys on normaalia maksumääräystä kalliimpi. Voit tarkistaa voimassa olevat hinnat hinnastosta.

Ulkomaanmaksut välitetään saajalle Lähtevien ja saapuvien valuuttamaksujen yleisten ehtojen mukaisesti.

Varmista, että maksutiedot ovat oikein

Varmista, että maksunsaajan ja maksunsaajan pankin tiedot ovat oikein ennen maksun hyväksymistä. Ulkomaanmaksua varten tarvitset aina saajan tilinumeron. Kun olet syöttänyt tilinumeron ja valinnut maksun valuutan, palvelu kysyy sinulta muut tarvittavat tiedot.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit ulkomaanmaksujen tekoon löydät maksamisen yleisestä ohjeesta, josta löytyvät mm. maakohtaiset maksamisen erityispiirteet.

Tutustu myös näihin

Maksutavat

Kätevimmin maksat laskusi Säästöpankin verkko- tai mobiilipankin kautta. Voit hyödyntää maksuissasi e-laskua, suoramaksua tai maksukuoripalvelua.

SEPA-maksut

SEPA-maksulla on mahdollista maksaa kaikki euromääräiset maksut yhtenäisellä euromaksualueella vaivattomasti.

Säästöpankki Mobiili

Ketterää ja turvallista pankkiasiointia, missä ikinä kuljet! Lataa puhelimeesi ja tablettiisi Säästöpankki Mobiili.

Peruspankkipalvelut

Säästöpankki tarjoaa kaikille Euroopan talousalueella eli ETA-alueella laillisesti asuville kuluttajille yhdenvertaiset peruspankkipalvelut.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14