Verkkolasku

Tehosta ja automatisoi yrityksesi laskutus korvaamalla paperilaskusi verkkolaskutuksella.

check

Kätevä ja turvallinen tapa lähettää ja vastaanottaa sähköisiä laskuja.

check

Tehostaa yrityksen laskujen käsittelyä ja maksuvalmiuden seurantaa.

check

Nopeuttaa laskutusprosessia ja säästää laskujen käsittelykuluissa.

 

Helppoa ja nopeaa laskutusta Säästöpankin palveluilla

 

Saat sähköisen laskutuksen käyttöösi helposti verkkolaskupalvelulla. Sen kautta Säästöpankki toimittaa laskusi yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden verkkolaskuosoitteisiin.

 

Verkkolaskut, sekä yrityksesi lähettämät että vastaanottamat, kulkevat yritysverkkopankin tai pankkiyhteysohjelman välityksellä. Yritysverkkopankin etu on yksittäisten verkkolaskujen helppo luominen asiakas- ja tuoterekisteripalveluja hyödyntäen. Pankkiyhteysohjelmalla hoidetun verkkolaskutuksen voi puolestaan liittää yrityksen taloushallinnon järjestelmiin.

 

Verkkolaskut käsitellään ja arkistoidaan sähköisesti, joten voit luopua paperilaskuista. Siitä huolimatta ne yrityksesi asiakkaat, joilla ei ole mahdollisuutta vastaanottaa sähköisiä laskuja, voivat jatkossakin saada paperilaskun. Se onnistuu verkkolaskupalveluun liitetyllä Säästöpankin tulostuspalvelulla. Palvelu hoitaa yrityslaskutuksen kaikki eri vaiheet laskun tekemisestä sen perille toimittamiseen. Näin sinun aikasi säästyy muille tehtäville.

 

Verkkolaskulla on monia etuja

 

Verkkolaskusopimus on helppo, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen laskutusratkaisu. Se on käytössäsi kaikkina aikoina verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

 

Verkkolaskutuksella säästät aikaa ja rahaa, sillä sinun ei tarvitse tulostaa laskuja, pistää niitä kirjekuoriin eikä maksaa postikuluja. Samalla laskujen maksuaika lyhenee, koska lasku saapuu vastaanottajalle nopeammin.  Tee verkkolaskusopimus Säästöpankin konttorissa.

 

Asiantuntijamme neuvovat sinua kaikissa verkkolaskuun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä.

Tutustu myös näihin

Kauppiaspalvelut

Varmista turvalliset korttimaksut ja sujuva rahahuolto kauppiaspalveluilla.

Yrityksen maksuliikenne

Meiltä saat yrityksellesi luotettavat ja turvalliset maksamisen palvelut. Tehosta yrityksesi taloushallintoa ja ota maksuliikenteen palvelut käyttöösi.

Tunnistuspalvelu ja verkkomaksu

Tunnistuspalvelu ja verkkomaksu takaavat turvallisen kaupankäynnin.

SEPA- ja ulkomaanmaksut

Säästöpankissa maksut ja laskut hoituvat kätevästi ja turvallisesti niin kotimaahan kuin ulkomaillekin. Säästöpankin BIC-koodi, eli tunnistetieto on ITELFIHH.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...