Finnvera


Teemme tiivistä yhteistyötä Finnveran kanssa. Sen tuloksena voimme tarjota yrityksellesi monipuolisen valikoiman erilaisia rahoitusratkaisuja.

Yhteistyö Finnveran kanssa parantaa yrityksesi mahdollisuuksia saada rahoitusta pankista

Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot eri tarkoituksiin tukevat yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä.

Valtion erityisrahoittaja yrityksille

 

Finnvera myöntää rahoitusta yritystoiminnan eri vaiheisiin: alkuun, kasvuun, kansainvälistymiseen ja viennin riskien ehkäisyyn.

 

Suomalaisyritysten toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn tukemiseksi Finnvera järjestää muun muassa takauksia, takuita ja rahoitukseen sisältyvien riskien jakamista muiden rahoittajien kanssa. Jos esimerkiksi yrityksesi tarvitsee lisää käyttöpääomaa, Finnvera voi osallistua rahoitukseen yhdessä Säästöpankin kanssa.

 

Lainan vakuuksia ja muita rahoitustuotteita

 

Finnveran tuotevalikoima sisältää muun muassa lainoja, takauksia ja vientitakuita. Yhdessä Säästöpankin ja Finnveran kanssa voidaan katsoa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivin vaihtoehto.

Finnveran myöntämiä takauksia voi käyttää vakuutena pankeilta tai muilta rahoittajilta saaduille luotoille tai muille vastuusitoumuksille. Takauksista vastaa Suomen valtio. Finnvera myöntää takauksia moniin eri tarpeisiin. Esimerkiksi alkutakaus on suunnattu aloittavan yrityksen investointi- ja käyttöpääomatarpeisiin ja kansainvälistymistakaus ulkomailla tapahtuvan liiketoiminnan rahoittamiseen.

 

Vientitakuut suojaavat yritystä luottotappioilta ja vakuuttavat viennin rahoitusta erilaisilta riskeiltä. Vientitakuiden kohteina voivat olla esimerkiksi vientisaatavat, remburssit tai ulkomaiset investoinnit.

 

Lisätietoja Finnverasta 

Tutustu myös näihin

Yrityslaina

Yrityslaina räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Se sopii kaikenkokoisten hankintojen ja investointien rahoittamiseen.

Osamaksu

Osamaksusopimus mahdollistaa isot, pitkäikäiset hankinnat hallitusti ja ketterästi.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Kiinteä korko yrityslainalle

Valitse yrityksesi lainaan kiinteä korko, jolloin lainan korkoprosentti säilyy muuttumattomana koko sovitun jakson ajan.

Korkoputki

Tahdotko turvaa yrityksesi arkeen? Valitse korkoputki, niin saat ennakoitavuutta yrityksesi toimin-taan ja lainallesi määritellyt enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentit.

Pankkitakaus

Pankkitakaus todistaa yrityksesi maksukyvyn sopimuskumppaneille.

Leasing

Leasingrahoituksella teet isojakin hankintoja helposti ja joustavasti. Pitkäaikainen vuokraaminen tuo yrityksellesi monia etuja.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14