Finnvera


Teemme tiivistä yhteistyötä Finnveran kanssa. Sen tuloksena voimme tarjota yrityksellesi monipuolisen valikoiman erilaisia rahoitusratkaisuja.

check

Yhteistyö Finnveran kanssa parantaa yrityksesi mahdollisuuksia saada rahoitusta pankista

check

Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot eri tarkoituksiin tukevat yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä.

Valtion erityisrahoittaja yrityksille

 

Finnvera myöntää rahoitusta yritystoiminnan eri vaiheisiin: alkuun, kasvuun, kansainvälistymiseen ja viennin riskien ehkäisyyn.

 

Suomalaisyritysten toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn tukemiseksi Finnvera järjestää muun muassa takauksia, takuita ja rahoitukseen sisältyvien riskien jakamista muiden rahoittajien kanssa. Jos esimerkiksi yrityksesi tarvitsee lisää käyttöpääomaa, Finnvera voi osallistua rahoitukseen yhdessä Säästöpankin kanssa.

 

Lainan vakuuksia ja muita rahoitustuotteita

 

Finnveran tuotevalikoima sisältää muun muassa lainoja, takauksia ja vientitakuita. Yhdessä Säästöpankin ja Finnveran kanssa voidaan katsoa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivin vaihtoehto.

Finnveran myöntämiä takauksia voi käyttää vakuutena pankeilta tai muilta rahoittajilta saaduille luotoille tai muille vastuusitoumuksille. Takauksista vastaa Suomen valtio. Finnvera myöntää takauksia moniin eri tarpeisiin. Esimerkiksi alkutakaus on suunnattu aloittavan yrityksen investointi- ja käyttöpääomatarpeisiin ja kansainvälistymistakaus ulkomailla tapahtuvan liiketoiminnan rahoittamiseen.

 

Vientitakuut suojaavat yritystä luottotappioilta ja vakuuttavat viennin rahoitusta erilaisilta riskeiltä. Vientitakuiden kohteina voivat olla esimerkiksi vientisaatavat, remburssit tai ulkomaiset investoinnit.

 

Lisätietoja Finnverasta 

Tutustu myös näihin

Euroopan investointipankin takausohjelmat

Pienet ja keskisuuret yritykset voivat hakea Euroopankin investointipankin takausohjelmien tarjoamaa rahoitusta.

Osamaksu

Osamaksusopimus mahdollistaa isot, pitkäikäiset hankinnat hallitusti ja ketterästi.

Yrityslaina

Yrityslaina räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Se sopii kaikenkokoisten hankintojen ja investointien rahoittamiseen.

Leasing

Leasingrahoituksella teet isojakin hankintoja helposti ja joustavasti. Pitkäaikainen vuokraaminen tuo yrityksellesi monia etuja.

Joukkorahoitus

Joukkorahoitus auttaa yritystäsi kasvamaan ja se on loistava lisä pankin tarjoamaan rahoitukseen. Tarjolla on kolme rahoitusvaihtoehtoa; juniorlaina, yrityslaina sekä siltalaina.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Pankkitakaus

Pankkitakaus todistaa yrityksesi maksukyvyn sopimuskumppaneille.

Kiinteä korko

Matala korkotaso on jatkunut pitkään, mutta nousua on jo havaittavissa. Valitse yrityksesi lainaan kiinteä korko, jolloin lainan korkoprosentti säilyy muuttumattomana koko sovitun jakson ajan.

Korkoputki

Tahdotko turvaa yrityksesi arkeen? Valitse korkoputki, niin saat ennakoitavuutta yrityksesi toimin-taan ja lainallesi määritellyt enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentit.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...