Kassanhallinta

Tehokasta, vaivatonta ja tuottavaa - nauti Säästöpankin kassanhallinnan ratkaisuista.

Säästöpankista saat sparrausta taloutesi pitämiseksi tasapainossa.
check

Keskittämällä helpotat yrityksesi likviditeetin seurantaa.

check

Saat yrityksesi kassavarat kannattamaan.

check

Varmistat yrityksesi maksuvalmiuden.

Maksuvalmius on liiketoiminnan kivijalka

Yrityksesi menestymisen kannalta ratkaisevaa on maksukyvyn eli likviditeetin varmistaminen. Kulut on saatava hoidettua vaihtelevissakin olosuhteissa. Se edellyttää paitsi nykyisen rahatilanteen aktiivista seuraamista, myös tulevan kehityksen ennakointia. Ylimääräisiä rahavaroja ei kannata makuuttaa maksuliiketilillä, vaan pistää ne tuottamaan tehokkaasti. Tarvittaessa varat ovat taas nopeasti käytössäsi.

Räätälöidyt ratkaisut kassanhallintaan

Säästöpankista laajasta valikoimasta löydät ratkaisut niin päivittäisen maksuliikenteen hoitamiseen kuin yli jäävien rahavarojen sijoittamiseen.

Maksuliikennetili eli yritystili on yrityksesi maksuliikenteen hoidon perusta. Maksuliikennetilistä ja siihen liitettävistä palveluista räätälöidään kokonaisuus, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Luotollinen maksuliikennetili varmistaa maksuvalmiutesi. Luotollisella yritystilillä tasaat vaihtelevia kassavirtoja ja saat sujuvasti käyttöpääomaa yrityksesi kausiluonteisiin rahoitustarpeisiin.

Konsernitili keskittää kaikki konsernin maksuliiketilien varojen seuranta yhdelle päätilille. Konsernitili on tarkoitettu yritysten ja yhteisöjen, kuten kuntien ja kaupunkien, rahaliikenteen hoitamiseen. 

Sijoitustalletus on täydentävä tilimuoto maksuliikennetilin rinnalle. Saat sijoitustilille riskittömän tuoton, ja talletusajan voit määritellä itse. Kertyvä korko riippuu talletettavasta summasta ja talletusajasta.

Sijoituskohteet ylimääräisille kassavaroille vaihtelevat talletuksista rahastoihin. Tehokkaalla ja tuottavalla sijoittamisella voit kartuttaa varoja esimerkiksi yrityksesi tuleviin investointeihin. Lyhytaikaiseen sijoittamiseen löydät vaihtoehtoja korkorahastoista. Voit jakaa ylilikviditeettiä useampaan kohteeseen käytettävissä olevan sijoitusajan ja riskitason mukaan.

Automaattinen katteensiirto pitää puolestasi huolen siitä, että yrityksen ylimääräiset kassavarat saadaan tuottamaan paremmin. Palvelu tarkistaa tilin saldon sovitusti vaikkapa kerran kuukaudessa. Jos saldo ylittää määritellyn rajan, ylimenevä osa siirretään ennalta valittuun kohteeseen, esimerkiksi sijoitustalletukselle tai rahastoon.

Kiinnostuitko? Lisää tietoa kassanhallinnan mahdollisuuksista saat omasta Säästöpankistasi. Varaa aika.

Tutustu myös nähin

Yritystili

Pysy ajan tasalla yrityksesi raha-asioissa avaamalla yritystili Säästöpankkiin.

Luotollinen yritystili

Luotollinen yritystili tuo joustoa yrityksesi talouden vaihteluihin.

Konsernitili

Konsernitili helpottaa yrityksesi tilien hallintaa ja kertoo kassatilanteen yhdellä silmäyksellä.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...