Säästöpankin brändikuva

Hanna Ulvila

Säästöpankkiiri - yksityispankkiiri

050 516 1309 LinkedIn

Intohimona säästäminen ja sijoittaminen.

Nimeni on Hanna Ulvila ja toimin yksityispankkiirina Aito Säästöpankissa. Olen lähes kymmenvuotisen pankkiurani aikana hoitanut laaja-alaisesti niin henkilö- kuin yritysasiakaskokonaisuuksia. Kiinnostus sijoitus- ja säästämisasioita kohtaan on aina näkynyt tekemisessäni ja nykyisessä tehtävässäni sijoitusasiantuntijana pääsen toteuttamaan tätä intohimoa täysipäiväisesti. Koulutukseltani olen tradenomi ja suorittanut sijoituspalvelututkinnon työn ohessa.

Työpäiväni koostuu asiakastapaamisista konttorilla tai vaihtoehtoisesti asiakkaiden luona. Tulen myös mielelläni kertomaan ryhmille pankistamme sekä säästämisen ja sijoittamisen eri vaihtoehdoista. Tahdon omalta osaltani edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia.

Nautin asiakaskohtaamisista ja siitä, että löydämme jokaiselle yksilölliset säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut. Olemme kaikki sijoittajina erilaisia ja yhteistyöllä löydämme varmasti oikeat ja kestävät vaihtoehdot myös sinun tarpeisiisi!

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… viettää aikaa perheen parissa. Kaksi alle kouluikäistä lastani pitävät huolen siitä, että vapaa-aikani on toimintaa täynnä.


Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon…
 sijoittaa 50 euroa Säästöpankin osakerahastoon ja toiset 50 euroa käyttää yhteiseen tekemiseen perheen kanssa.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… matkustaa mm. Australiaan, jossa vietin nuorempana vaihto-oppilasvuoden. Tahdon työvuosieni aikana mahdollistaa sen, että pystyn toteuttamaan näitä matkustushaaveita myös eläkkeellä.


Soita minulle tai 
varaa aika tapaamiseen - verkossa, puhelimessa tai konttorissa.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Asiantuntijuus

Yrityksen sijoittaminen ja varainhoito

Säästäminen

Sijoittaminen

Varainhoito

Kotikäynti