Maija Kuusisto-Länsineva Huittisten Säästöpankki

Maija Kuusisto-Länsineva

Säästöpankkiiri - sijoituspäällikkö

Sopivat ratkaisut varallisuutesi kerryttämiseen.

Toimin sijoituspäällikkönä Aito Säästöpankissa ja työni on liikkuvaa. Tyypillisesti minut löytää joko Euran, Säkylän, Huittisten tai Porin konttorilta - ellen sitten ole vierailemassa asiakkaan luona. 
Parasta työssäni on löytää yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiinsa sopivat ratkaisut varallisuuden kerryttämiseksi. Säästöpankissa saan tehdä töitä yhdessä asiantuntevan huippuporukan kanssa, hymy herkässä ja suurella sydämellä. Oikea aika aloittaa vaurastuminen on juuri nyt! Tule keskustelemaan, etsitään yhdessä sinulle oikea tapa säästää ja sijoittaa.

3 x tahdon

Kun en ole töissä, tahdon… viettää aikaa perheeni kanssa ja erilaisten liikuntaharrastusten parissa.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… laittaa sen töihin rahastoon, kasvamaan joko seuraavaa reissua tai remonttia varten. Kaukokaipuu iskee säännöllisesti ja omakotitalossa seuraava remontti odottaa aina nurkan takana.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… kerryttää sen verran varallisuutta, että voin nauttia eläkepäivistäni mahdollisimman huolettomasti. Työurani aikana haluan kasvaa ja kehittyä sijoittamisen ja varallisuudenhoidon huippuammattilaiseksi pystyäkseni palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. 

Soita minulle tai varaa aika tapaamiseen - verkossa, puhelimessa tai konttorissa.