Löydä itsellesi sopiva pankki, kun haet asuntolainaa

Pankin vaihtaminen on helppoa. Asuntolainaa hakiessa kannattaa varmistaa, että pankki vastaa tarpeisiisi.

Tarja Nousiainen

Minä autan mielelläni sinua toteuttamaan tahtosi!

Oletko perinyt pankin asiakkuuden äidinmaidosta? Etkö ole koskaan vaihtanut pankkia? Huoli pois, ei se satu. Sen sijaan vaihtamalla saat jotain parempaa, joka auttaa sinua toteuttamaan tahtosi.

 

Kumotaan ensin kaksi ennakkoluuloa: 1. Pankin vaihtaminen ei ole vaikeaa. 2. Pankin vaihtaminen ei ole kallista.

Pankin vaihtaminen on helppoa; sinun tarvitsee vain tehdä päätös vaihtamisesta, me pankissa hoidamme kaiken muun. On minun tehtäväni varmistaa, että Kela ja verovirasto pysyvät ajantasalla ja että palkka ilmestyy oikealle tilille. Sinä voit keskittyä olennaiseen, eli elämään. 

Toteuta tahtosi kanssamme, ota yhteyttä

Älä tuijota marginaalia, tuijota tulevaisuutta

Kun elämässä tapahtuu isoja muutoksia, on hyvä pohtia, tukeeko pankki sinua uudessa elämäntilanteessasi. Itse mietin, miltä elämän osa-alueilta voisin haavoittua helpoiten ja miten pankki siinä minua tukee.

Esimerkiksi asunnon ostamisen yhteydessä kehotan tarkistelemaan omaa pankkisuhdetta uusin silmin. Vastaako pankki muuttuvaan elämäntilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla? Miten pankki tukee sinun elämääsi, mitä tarvitset tulevaisuudessa? Onko syytä lähteä eri teille, jos pankkisuhde ei vastaa toiveitasi?

Asuntolainan marginaalin tuijottamisen sijaan suosittelen tarkastelemaan tulevaisuutta. Asuntolaina on pitkäaikainen suhde. On syytä miettiä, miten me pankissa voimme tukea sinua elämässäsi.

Kysy itsellesi tärkeät kysymykset

Uusi suhde jännittää aina. Uudelta pankilta kannattaa kysyä itselle tärkeimmät asiat, jotta tiedät suhteen olevan itsellesi se oikea. 

Mieti tulevaisuutta! Perheenlisäys, eläke, vakuutukset, sairastuminen tai muutokset työtilanteessa voivat välillä yllättää. Miten asuntolaina joustaa elämäntilanteiden mukaan, miten voitte yhdessä pankin kanssa turvata mahdolliset elämän oikut? 

Itse olen kulkenut monen asiakkaan kanssa matkan asuntolainan harkinnasta asunnon ostoon asti. Avoin keskusteluyhteys kantaa epävarmuuksien ja avointen kysymysten läpi. 

Kannustankin sinua miettimään: haluatko pankin, joka auttaa sinua toteuttamaan tahtosi. Me Säästöpankissa odotamme jo sinua.

Toteuta sinäkin oma tahtosi, hae lainaa

Tarja Nousiainen

Olen Tarja Nousiainen ja toimin Nooa Säästöpankissa Keski-Uudenmaan konttorissa Järvenpäässä rahoituspäällikkönä ja haluan olla sinun tahtosi toteuttaja. Vapaa-aikaani vietän ulkoillen Luna-koiramme kanssa. Keväästä syksyyn illat ja viikonloput kuluvat puutarhatöissä.

Ajankohtaista