Ongelmia verkkomaksamisessa? Lue vinkit

Eikö verkkomaksaminen onnistu? Syynä voi olla vahvan tunnistautumisen vaatimat muutokset kauppiaiden ja pankkien järjestelmiin. Tässä pari keinoa ongelmien ratkaisemiseksi – toivottavasti niistä on sinulle apua.

Verkko-ostoksille tarvitaan turvallinen pankki kumppaniksi. Nainen ohjaa turkooseja verkko-ostoskärryjä.

Varmista, että katetta on tarpeeksi ja olet sallinut verkko-ostot kortillasi

Tarkista ensin, että tililläsi/kortillasi on riittävästi katetta/käyttövaraa ostoon ja, että olet sallinut verkko-ostot kortillasi. Nämä voit kätevästi tarkistaa verkko- tai mobiilipankissasi. Varmista myös, että olet syöttänyt kortin voimassaoloajan ja kortin kääntöpuolelta löytyvän turvaluvun (CVV) oikein.

Suositus: käytä Google Chrome tai Microsoft Edge -verkkoselainta 

Verkko-ostaminen onnistuu parhaiten Google Chromella tai Microsoft Edgellä. Mikäli käytössäsi on vain Safari-verkkoselain, etkä halua käyttää muita maksutapoja, voi väliaikaisesta selaimen tietoturva-asetusten muuttamisesta olla apua. Huomaathan kuitenkin, että asetukset tulee heti maksun jälkeen muuttaa ennalleen, jotta yksityisyydensuojasi ja tietoturvasi eivät vaarannu. 
 
Tarkemmat ohjeet Safari-verkkoselaimeen tarvittavista muutoksista löydät täältä. 

Testaa muita maksutapoja

Useimmissa verkkokaupoissa on myös muita maksutapoja, joihin voit liittää Säästöpankin korttisi, ja jotka toimivat riippumatta käyttämästäsi selaimesta. Esimerkiksi suomalaisissa verkkokaupoissa MobilePay ja ulkomaisissa verkkokaupoissa PayPal. Suomalaisissa verkkokaupoissa on yleensä maksutapavaihtoehtona myös verkkomaksu, eli ns. Maksunappi.

Apua saat myös Säästöpankin asiakaspalvelun chatissa tai puhelimitse

Jos mikään edellä mainituista ei auta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme – me haluamme aina auttaa ongelmien ratkaisemisessa. 

Tutustu myös asiakaspalvelumme muihin usein kysyttyihin kysymyksiin

Päivitämme jatkuvasti vastauspankkia asiakkaiden usein kysytyistä kysymyksistä – tavoitteenamme on, että sinä löydät avun helposti ja nopeasti. Lue usein kysytyt kysymykset
 
Kategoriat
Koti, asuminen ja arki

Ajankohtaista