Neljä hyvää syytä ottaa Visa Gold -luottokortti

Pelkällä käteisellä ei nykyään oikein pärjää reissussa. Luottokortista on tullut liki välttämättömyys ulkomaanmatkoilla ja sitä vaaditaan esimerkiksi hotellivarauksissa sekä autonvuokrauksissa. Mutta millainen luottokortti kannattaa ottaa reissuille mukaan? Esittelemme sinulle Säästöpankin Visa Gold -luottokortin, jolla saat huippuetuja matkoillasi. Tässä neljä keskeisintä Visa Goldin etua matkailijalle.

Säästöpankin pankkikortilla ostosten tekeminen sujuu hyvin. Kortin luotto-omaisuutta nainen käyttää esimerkiksi matkavarauksissa, kaiken varalta.

1. Yli 850 ilmaista lentokenttäloungea tuovat matkallesi ripauksen luksusta

LoungeKey on palvelu, jolla pääset LoungeKey-logolla varustettuihin lentokenttä-loungeihin ilmaiseksi kaksi kertaa vuosittain näyttämällä Säästöpankin Visa Gold-korttiasi. Vuoden laskeminen aloitetaan ensimmäisestä käynnistä. Kaikki muut vierailut maksavat 28 euroa henkilöltä (hinta tarkastettu 1.10.2019). Vierailun hinta veloitetaan Visa-laskulla.

Etuun kuuluvat yli 850 lentokenttäloungea on merkitty LoungeKey-logolla. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentällä on tällä hetkellä kolme loungea, johon pääset Säästöpankin Visa Gold -kortillasi. Voit käyttää niiden palveluja riippumatta siitä, suuntaatko matkallasi kotimaahan vai ulkomaille. Kaikki LoungeKey-lounget löydät osoitteesta www.loungekey.com/saastopankki.

2. Visa Goldiin kuuluva kattava matkavakuutus auttaa sinua – ja myös lapsiasi 

Kun mietit sopivaa luottokorttia ja lasket kortin kustannuksia, kannattaa huomioida, että Visa Goldiin sisältyy aina myös matkavakuutus. Säästöpankin Visa Gold -kortin matkavakuutus sisältää matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutukset. Vakuutettuja ovat Säästöpankin Visa Gold -kortin alle 80-vuotiaat kortinhaltijat sekä lisäksi mukana matkustavat alle 20-vuotiaat perheenjäsenet. Vakuutus on voimassa riippumatta siitä, onko matka maksettu Säästöpankin Visa Gold -kortilla vai ei. 

3. Saat käteistä hätäpalvelusta, jos joudut pulaan ulkomailla

Matkalla sattuu joskus ikäviäkin tilanteita. Niiden varalle Visa Gold -korttiisi kuuluu hätäpalvelu. Hätäpalvelun avulla saat käteistä rahaa käyttörajasi puitteissa, mikäli korttisi katoaa tai se varastetaan ulkomailla ollessasi. Voit myös saada jo muutamassa päivässä uuden kortin reissun päälle kadonneen tai varastetun tilalle.

4. Luottokortilla maksaminen tuo turvaa esimerkiksi lentoja varattaessa

Kun maksat verkko-ostokset luottokortilla, saat kuluttajansuojalain tuomaa lisäturvaa ongelmatilanteiden varalle. Esimerkiksi lentovaraukset kannattaa tehdä aina luottokortin puolelta (credit), sillä näin saat turvaa lentoyhtiön konkurssin varalta. Jos olet maksanut ostoksen luotolla, voit myös kääntyä Säästöpankin puoleen, jos esimerkiksi tilattua verkko-ostosta ei toimiteta, se on virheellinen tai kuljetuksessa rikkoutunut, eikä asian selvittely verkkokaupan kanssa tuo ratkaisua tilanteeseen. 

Moni arkailee turhaan luottokortin käyttöä, vaikka se on itseasiassa monesti fiksumpi maksutapa – eikä maksa pankkikortilla maksamista enempää, kunhan maksat luottokorttilaskun ajallaan ja kerralla kokonaan pois. Lue lisää luottokortilla maksamisen eduista.

Toivotamme hyvää ja turvallista matkaa! 

 

Kiinnostuitko Visa Goldista? Jos olet asiakkaamme, voit hakea korttia mobiili- tai verkkopankissa. Jos et vielä ole asiakkaamme, jätä yhteydenottopyyntö.

Kategoriat
Koti, asuminen ja arki

Ajankohtaista