Säästöpankki on sparraava kumppani talousasioissa sekä henkilöasiakkaille että yrityksille.

Lue alta, mitä mieltä Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitajat ovat sijoitusmarkkinoista. Pääset lukemaan osiot klikkaamalla otsikkoa. Säästöpankkien Varainhoidon markkinakatsaus julkaistaan jatkossa uudessa kokonaan sähköisessä muodossa. Katsauksen julkaisu aika on pääsääntöisesti kuukauden toinen viikko.

"Maailmantaloudessa on meneillään muutos, jossa pandemian jälkeinen elpyminen on vaihtumassa korkeaan inflaatioon, kiristyvään keskuspankkien rahapolitiikkaan ja hidastuvaan talouskasvuun. Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja Venäjää vastaan asetetut pakotteet ovat nostaneet energian ja raaka-aineiden hintoja, mikä on pahentanut inflaatiotilannetta ja kasvattanut markkinaepävarmuutta. Hidastuvasta talouskasvusta huolimatta inflaation odotetaan pysyvän aikaisempaa korkeammalla tasolla."

Ilkka Laru, salkunhoitaja

Säästöpankkien Varainhoidon sijoitustiimi

Säästöpankkien Varainhoidon sijoitustiimi.
 

Evgeny Artemenkov, korkosalkunhoitaja; Mark Mattila, korkosalkunhoitaja; Mikko Rautiainen, korkosalkunhoitaja; Ilkka Laru, korkosalkunhoitaja; Anders Pelli, osakesalkunhoitaja; Virve Valonen, Vastuullisen sijoittamisen päällikkö; Petteri Vaarnanen, Säästöpankkien Varainhoidon johtaja; Lassi Kallio, salkunhoitaja; Tatu Paasimaa, osakesalkunhoitaja; Johan Hamström, osakesalkunhoitajaOlli Tuuri, osakesalkunhoitaja.


TUTUSTU AIEMPIIN VARAINHOIDON MARKKINAKATSAUKSIIN