Mikko Rautiainen

Mikko Rautiainen

Korkosalkunhoitaja

Turvallista korkosijoittamista konkarin kanssa

Nimi on Mikko, ikää 38 ja ammatti salkunhoitaja. Olen toiminut Säästöpankissa korkosijoittajana vajaat kahdeksan vuotta ja nauttinut joka hetkestä. Salkunhoitajan työssä näkee reaaliaikaisesti, miten pärjää suhteessa markkinaan ja kilpailijoihin. Oman kädenjäljen näkeminen ja välitön palaute on palkitsevaa. 

Hoidan tarjontamme matalariskisimpiä sijoitustuotteita: Säästöpankki Lyhytkorko- ja Säästöpankki Pitkäkorko -rahastoa sekä Korko Plus -yhdistelmärahastoa. Työkokemuksen myötä minulle on muodostunut korkosijoittamiseen omat vakiintuneet tapani, jotka lukujen valossa toimivat keskimääräistä paremmin. Toisaalta vahvuuteni on myös mukautuvaisuus ja nopealiikkeisyys: salkunhoitajana pitää pysyä muuttuvan maailman menossa mukana ja nähdä uusia mahdollisuuksia joihin tarttua. 

Olen koulutukseltani kauppatieteilijä ja suorittanut myös CFA-tutkinnon. Rahoitusalalle päätyminen ei ollut lapsuudenhaave, mutta pääsykoekirjan sisältö vei minut mennessään. Samalla palolla painan eteenpäin tänäkin päivänä.

Autan kaikissa säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä pulmissa mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu! 

3 x tahdon: 

Kun en ole töissä, tahdon… viettää aikaa lasten ja perheen kanssa niin paljon kuin mahdollista. Ruuhkavuosia eläessä 24 tuntia vuorokaudessa tuntuu harvoin riittävän kaikkeen, mitä haluaa tehdä.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… sijoittaa sen itse hoitamiini tuotteisiin. Tiedän ensikäden kokemuksella, että se kannattaa. 

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… päästä lumilautailemaan Kalliovuorille. Ei mikään mahdoton haave, mutta lapsiperhearjessa vaatii suunnittelua. Tänä vuonna olemme opetelleet esikoiseni kanssa lumilautailua yhdessä, joten ehkä haave toteutuu ennemmin kuin uskonkaan. 
 
Tahdotko tutustua tarkemmin Mikon hoitamiin rahastoihin? Korkorahasto valikoimamme löydät täältä.


Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää sijoitustavoitteistasi. 
OTA YHTEYTTÄ

 
Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@saastopankki.fi. Ethän lähetä luottamuksellisia tietoja sähköpostitse, vaan käytät esimerkiksi verkkopankin verkkoviestiä.

 
Toimipiste

Sp-Rahastoyhtiö

Palvelukielet

Englanti

Suomi

Asiantuntijuus

Hallinto