Säästöpankki on sparraava kumppani talousasioissa sekä henkilöasiakkaille että yrityksille.

Lue alta, mitä mieltä Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitajat ovat sijoitusmarkkinoista. Pääset lukemaan osiot klikkaamalla otsikkoa. Säästöpankkien Varainhoidon markkinakatsaus julkaistaan jatkossa uudessa kokonaan sähköisessä muodossa. Katsauksen julkaisu aika on pääsääntöisesti kuukauden toinen viikko.

"Maailmantalouden kasvun ennustetaan hidastuvan kuluvan vuoden aikana. Meneillään oleva toinen vuosineljännes on vielä maltillisen kasvun aikaa, kun taloudet ovat hyötyneet rajoitteiden purkamisen positiivisista vaikutuksista. Jatkossa näiden talouskasvua tukevien positiivisten vaikutusten odotetaan vähenevän. Ennätyskorkeille tasoille nousseen inflaation seurauksena keskuspankit ovat aloittaneet laajalla rintamalla rahapolitiikan kiristystoimenpiteet. Talouskasvun kannalta tilannetta on heikentänyt Venäjän hyökkäyssota, joka on pahentanut pandemian jälkeisiä tuotanto- ja toimitusketjuongelmia, nostanut energian ja raaka-aineiden hintoja ja kasvattanut epävarmuutta."

Ilkka Laru, salkunhoitaja

Säästöpankkien Varainhoidon sijoitustiimi

Säästöpankkien Varainhoidon sijoitustiimi.
 

Evgeny Artemenkov, korkosalkunhoitaja; Mark Mattila, korkosalkunhoitaja; Mikko Rautiainen, korkosalkunhoitaja; Ilkka Laru, korkosalkunhoitaja; Anders Pelli, osakesalkunhoitaja; Virve Valonen, Vastuullisen sijoittamisen päällikkö; Petteri Vaarnanen, Säästöpankkien Varainhoidon johtaja; Lassi Kallio, salkunhoitaja; Tatu Paasimaa, osakesalkunhoitaja; Johan Hamström, osakesalkunhoitajaOlli Tuuri, osakesalkunhoitaja.


TUTUSTU AIEMPIIN VARAINHOIDON MARKKINAKATSAUKSIIN