Aito Säästöpankin ja Huittisten Säästöpankin yhdistyminen etenee

Huittisten Säästöpankin isännistö hyväksyi Huittisten Säästöpankin liikkeenluovutuksen Aito Säästöpankille kokouksessaan 5.3. Suunnitelman mukaan Aito Säästöpankin ja Huittisten Säästöpankin yhdistyminen astuu voimaan 1.6.2020. Yhdistymisen myötä pankki panostaa entistä voimakkaammin henkilökohtaisen ja digitaalisen asiakaskohtaamisen kehittämiseen, vahvistaen samalla asemaansa yhtenä Satakunnan ja Pirkanmaan alueen johtavana pankkipalvelujen tarjoajana.

- Tahdomme vaalia juuriamme ja molempien pankkien pitkää, arvokasta paikallishistoriaa. Panostamalla tulevaisuuteen varmistamme, että säästöpankin lippu liehuu myös jatkossa koko toimialueellamme. Asiakkaat tahtovat entistä parempia digitaalisia palveluja ja merkityksellisempiä asiakaskohtaamisia kasvotusten säästöpankkiiriemme kanssa, esimerkiksi sijoituksista, asuntolainasta tai yrittäjien ja maatalousyrittäjien asioista neuvoteltaessa. Vastaamme tähän tahtoon kehittämällä palvelujamme ja asiantuntijuuttamme sekä kasvattamalla rahoitusmahdollisuuksiamme - yhdessä paikallisten kumppanien kanssa, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Yhdistymisen myötä Huittisten Säästöpankin nimi muuttuu Aito Säästöpankiksi. Huittisten Säästöpankin asiakkaat jatkavat Aito Säästöpankin asiakkaina ja asiakkaiden palvelut säilyvät ennallaan. Aito Säästöpankin toimitusjohtajana jatkaa Pirkko Ahonen ja toimitusjohtajan varana toimii Toivo Alarautalahti. Aito Säästöpankin hallituksen puheenjohtajaksi tulee Pauli Kurunmäki.

Yhdistymisen jälkeen Aito Säästöpankki Oy:n omistavat Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöt, ja Huittisten Säästöpankkisäätiöstä tulee Aito Säästöpankki Oy:n suurin osakkeenomistaja.

- Tahdomme edistää toimialueemme ja sen asukkaiden taloudellista hyvinvointia. Pankkimme menestyksestä hyötyy koko toimialue, sillä omistajasäätiömme jakavat vuosittain osan voittovaroistamme saamastaan osingosta eteenpäin avustuksina ja apurahoina, ympäröivän yhteisön hyvinvointia edistämään. Tuemme edelleen myös paikallisia urheilijalupauksia sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaa, Ahonen iloitsee.

Yhdistymisen jälkeen henkilö-, varallisuudenhoidon-, yritys- ja maatalousasiakkaita sekä lainopillisia palveluita tarvitsevia asiakkaita palvelevat pankin yli 100 asiantuntijaa Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.

- Palvelemme entistäkin suuremmalla sydämellä. Olemme paikallinen, turvallinen, asiantunteva ja asiakkaiden saatavilla, Ahonen päättää.

Lisätietoja

Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | Aito Säästöpankki | 050 407 0334 | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | @PankkiPirkkoTäältä löydät tietoa yhdistymisen etenemisestä ja sen vaikutuksista palveluihin.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...