Tahdon asialla 120 vuotta

Vastuullisuus on tärkeimpiä arvojamme ja se on ohjannut toimintaamme pankin koko olemassaolon ajan. Olemme puolellasi myös seuraavat 120 vuotta.
Avain Säästöpankki 120v.

Avain Säästöpankki on ollut asiakkaiden Tahdon asialla jo 120 vuotta. Ensimmäisen kerran pankki palveli asiakkaitaan 1.2.1902 Kortesjärvellä pappilan renkituvassa. Noista ajoista Avain Säästöpankki on kehittynyt vahvaksi alueelliseksi toimijaksi – asiantuntevaksi Talouden Kumppaniksi kaikissa elämän käänteissä.

Toimipisteemme sijaitsevat seuraavissa kaupungeissa: Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kortesjärvi, Raahe, Toholampi, Ylivieska.

Henkilökohtaista palvelua on saatavilla myös verkkotapaamisen kautta.

Avain Säästöpankki tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua säästämisessä, varallisuuden hoidossa, rahoituksessa ja muissa arjen tarpeissa. Kun tahdot parhaat ratkaisut talouteesi varaa aika asiantuntijallemme.
Meille jokainen yritys ja yrittäjä on tärkeä. Me tahdomme auttaa yritystäsi menestymään. Yrittäjä, kun tahdot henkilökohtaista palvelua – tule Säästöpankkiin.

Käynnistynyt juhlavuosi näkyy ja kuuluu toiminnassamme monella tapaa. Päivitämme tälle sivulle uutisia 120 v-juhlavuoden aikana. Tulemme myös jakamaan yritysasiakkaidemme kasvutarinoita – pysy siis kuulolla!

 

Lue tiedote juhlavuodestamme

Osallistu juhlintaan ja seuraa verkkosivujemme lisäksi myös meitä Facebookissa @Avain säästöpankki

 

Liiketoimintamme vahvassa kasvussa, lue lisää tulostiedotteestamme.

Ajankohtaista