Lammin Säästöpankin varallisuudenhoito

Tahdo enemmän varallisuudenhoidoltasi

Lammin Säästöpankista saat varallisuudenhoidon palvelut käyttöösi jo sijoituksesi ollessa vähintään 40 000 €. Sinulle laaditaan tavoitteiden mukainen sijoitusstrategia sekä -profiili yhdessä asiantuntijan kanssa. Voit antaa varallisuutesi täyden valtakirjan valtuutuksella asiantuntijoiden hoitoon tai voit suunnitella yhdessä asiantuntijan kanssa sinulle sopivat keinot sijoitustesi kasvattamiseen.
Nainen pitää käsiään suojelevasti mahansa päällä. Perheenlisäys on odotettu ja Säästöpankin sekä Sp-Kodin kanssa käyty läpi ratkaisuja uuden elämäntilanteen muutoksiin.

Lammin Säästöpankin varallisuudenhoidon asiakkaana saat:

Henkilökohtainen asiantuntija
Varallisuuttasi hoitaa oma sijoitusasiantuntijasi, jonka kanssa asioit vaivatta suoraan. Yhteyshenkilö toimii neuvonantajanasi kaikessa pankkiasiointiin liittyvässä. Tavoitat hänet suorasta numerosta ja sähköpostilla.

Laajat pankkipalvelut ja asiakasedut
Saat pankistamme juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt laajat pankkiasioinnin palvelut. Voimme tarjota sinulle myös erityshinnoitellun asuntolainan.

Digitaaliset palvelut
Asioi uudistuneessa Säästöpankin verkko- ja mobiilipankissa ilman kuukausimaksua. Seuraa sijoituksiasi helposti missä päin maailmaa tahansa. Verkossa voit varata ajan myös konttori- tai verkkotapaamisen suoraan henkilökohtaiselle asiantuntijallesi.

Lakipalvelut
Saat yksilöllistä varallisuus- ja perintösuunnittelua, niihin liittyviä lakipalveluita ja asiakirjoja asiakasetuhinnoin. Tarjoamme maksuttoman kartoituksen varallisuus- ja perintösuunnitteluun liittyvistä lakipalveluista.

Visa Gold – matkailijan ykköskortti
Visa Gold -kortilla sinulla on pääsy yli 850 lentokenttä-loungeen, ansaitset Finnair Plus-pisteitä ja saat turvaa matkavakuutuksesta. Kortilla jopa 20 000 € luottoraja. Jos varallisuutesi arvo on yli 100 000 €, saat kortin käyttöösi kuukausimaksutta.

Säännölliset tapaamiset ja seuranta
Tarjoamme varallisuudenhoidon asiakkaillamme säännöllisiä talouden kartoituksia 1-2 vuodessa. Kartoituksessa selvitämme nykytilanteen, toiveet tulevasta ja saat ratkaisuehdotuksia tuotto-odotustesi ja riskinsietokykysi huomioiden. Säännöllinen arviointi takaa, että varasi ovat hoidossa sijoittajaprofiilisi mukaan.

Ajankohtaista

...
;