Nooa Säästöpankki mukana Hyvä testamentti -kampanjassa

Hyvä testamentti -kampanja haluaa muuttaa testamenttikulttuuria Suomessa, jossa toistaiseksi vain pieni osa ihmisistä on kirjannut viimeisen tahtonsa.

"Testamentin tekemiseen liittyy paljon myyttejä ja moni kokee, ettei saa asiasta riittävästi tietoa. Vuonna 2015 käynnistetyn Hyvä testamentti –kampanjan tehtävänä on juurikin tiedon lisääminen, keskustelun herättäminen sekä asennemuutos. Testamenttaaminen on yleistymässä, mutta siitä ei välttämättä puhuta", kertoo Hyvä testamentti -kampanjan koordinaattori Pia Tornikoski.

Nooa Säästöpankki tarjoaa Hyvä testamentti -kampanjan järjestöille ja heidän jäsenistölleen varainhoidon lakimiehen, varatuomari Piia Jeremejeffin asiantuntijaosaamista muun muassa hänen pitämiensä testamentti-luentojen muodossa.

"Olen toiminut kampanjassa lakiasiantuntijana jo kampanjan alkumetreiltä lähtien. Tarjoan asiakkaille yleisellä tasolla tietoa perintöoikeudellisista asioista ja testamenttaamisesta sekä myös testamenttaamismahdollisuudesta järjestöille. Hyvä testamentti -kampanjan verkkosivuilla on yhteydenottolomake, minkä kautta ihmiset usein ovat minuun yhteydessä. Toki teen myös testamentteja ja pidän luentoja järjestöille eri tilaisuuksissa", sanoo Piia Jeremejeff ja jatkaa:
”Urbaani kyläpankkimme haluaa myös herätellä ihmisiä hoitamaan elämän tärkeät asiakirjat kuntoon hyvissä ajoin asiantuntijan toimesta.”

Kansainvälistä testamenttilahjoittamisen päivää (Legacy Day) vietetään 13.9.2018. Tuona päivänä kannustetaan keskustelemaan omaisuuteensa kohdistuvista toiveista. Lisätietoa Hyvä testamentti -kampanjasta ja testamenttilahjoittamisen päivästä voi lukea osoitteesta: www.hyvatestamentti.fi

#hyvätestamentti


Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...