Urbaani kyläpankki 15 vuotta

15-vuotisen taipaleemme kunniaksi Nooa Säästöpankki tarjoaa Sp-Rahastoyhtiön rahastojen kertamerkinnät ilman merkintäpalkkioita toukokuun 2018 ajan. Varaa aika osoitteessa: saastopankki.fi/nooa/ajanvaraus

Nooa Säästöpankki avasi ovensa vuonna 2003 tavoitteenaan tarjota kaupunkiseudun parasta pankkipalvelua.

Nooa Säästöpankin kasvutarina ei olisi onnistunut ilman asiakkaita, jotka tahtovat enemmän varoiltaan ja vaativat enemmän pankkipalveluiltaan. Yhä enemmän tahtovat asiakkaat tekivät aikanaan näkyväksi tarpeen uudenlaiselle pankille, ja tähän tarpeeseen Nooa Säästöpankki pystyi, ja pystyy edelleen, urbaanina kyläpankkina vastaamaan.

Asiakkaat ovat myös auttaneet meitä Nooa Säästöpankissa pysymään oikealla polulla.

Vuosien saatossa pankkien tarjoamat palvelut ovat suurelta osin digitalisoituneet. Niin myös meillä. Teidän asiakkaiden avulla olemme kuitenkin oivaltaneet, että digitalisaatio ei vähennä henkilökohtaisen palvelun tarvetta, vaan aidot kohtaamiset ihmisten välillä ovat edelleen merkityksellisiä. Tälle ymmärrykselle olemme rakentaneet säästöpankkiiri-ideologiaamme, jossa me sopeudumme ihmisen arkeen, ei päinvastoin. Paras kohtaaminen tapahtuu asiakkaan ehdoilla siellä, missä se hänen arkeensa parhaiten passaa, ja jokainen tapaaminen kirittää häntä kohti tahtomiaan asioita – rehdisti, ketterästi ja rohkeasti.

15-vuotisjuhlatarjous

Todistetusti paras! Säästöpankkien omistama Sp-Rahastoyhtiö on Suomen paras osakevarainhoitaja 2018. Palkinnon myönsi arvostettu rahastotutkimusyhtiö Morningstar.

15-vuotisen taipaleemme kunniaksi Nooa Säästöpankki tarjoaa Sp-Rahastoyhtiön rahastojen kertamerkinnät ilman merkintäpalkkioita toukokuun 2018 ajan. Rahasto-osuuksia voit merkitä helposti verkkopankissa tai ottamalla yhteyttä säästöpankkiiriin, varaamalla ajan osoitteessa saastopankki.fi/nooa/ajanvaraus tai soittamalla meille 010 436 6410 (ma–pe 8–22).

Lisää tietoa Sp-Rahastoyhtiön hallinnoimista rahastoista ja rahastosäästämisestä saat Nooa Säästöpankista sekä verkkosivuiltamme www.saastopankki.fi/rahastot

Asiakkaamme kertovat:

"Säästöpankki on ihmisläheinen. Asiointi on nopeaa ja vaivatonta sekä verkossa että konttorissa. Tavoitettavuus oli yksi kriteeri pankin valinnassa alunperinkin."

"Joustavat aukiolot, siten ettei työn tarvitse joustaa pankkiasioinnin seurauksena on hyvä."

"Henkilökohtaiset tapaamiset hoituvat hyvin. Ilmapiiri on hyvä ja henkilökunta ystävällistä."

"Kaikki, kokonaisuus on erittäin hyvä. Arvostan erityisesti palveluasennetta ja yhteydenpitoa."

"Edellisessä pankissa minua ei arvostettu eikä autettu. Kaveri suositteli Nooaa."

"Palvelu, jota olen saanut, on ollut aina erinomaista – kiitos siitä."

Ja jos vielä et ole asiakkaamme, niin tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Asiakkaaksi ryhtyminen on helppoa: Tule asiakkaaksi


Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...