Sp-Isännöintipalvelut Oy laajenee Salon seudulla

Someron Säästöpankin isännöintiliiketoiminta Sp-Isännöintipalvelut Oy aloitti toimintansa 1.9.2019. Tuolloin kerrottiin, että Sp-Isännöintipalvelut Oy tulee laajentamaan toimintansa koko pankin toimialueelle. Nyt Sp-Isännöintipalvelut Oy laajenee Someron lisäksi Salon seudulle. Yhtiö on ostanut TT-Välitys Oy:n isännöintiliiketoiminnan Isännöinti Tammen. Isännöinti Tammen henkilökunta ja asiakkaat siirtyivät uudelle yritykselle 1.12.2019 alkaen.

TT-Välitys Oy:n toimitusjohtaja Toni Tammi (vas.) ja Säästöpankin pankinjohtaja Joni Rintamaa.
TT-Välitys Oy:n toimitusjohtaja Toni Tammi (vas.) ja Säästöpankin pankinjohtaja Joni Rintamaa.

Isännöinnin pitkäaikainen kokemus alalla jatkuu

Someron Säästöpankin toimitusjohtaja ja Sp-Isännöintipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Siviranta toteaa, että ”Sp-Isännöintipalvelut Oy tulee jatkamaan Isännöinti Tammen kokonaisvaltaista isännöintiä ja kiinteistönhoitoa asuin- ja liikehuoneistojen hallinnollisissa, taloudellisissa ja teknillisissä isännöintitehtävissä. Toimipisteet jatkavat sekä Salossa että Perniössä. Isännöinnin pitkäaikainen kokemus alalla jatkuu ja asiakkaille tarjotaan jatkossakin luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua asiakkaiden toiveiden mukaisesti.”

Isännöinti on luontainen jatkumo Säästöpankin tuoteperheeseen

Isännöinti on luontainen jatkumo Säästöpankin tuoteperheeseen, kun pankilla on ollut jo hyvän aikaa Sp-Koti-kiinteistövälitystä toimialueella ja isännöinti tukee asumiseen liittyvää kokonaisuutta. Säästöpankki tarjoaa asiakkaille koko asumisen elinkaaren: asunnon ostamisesta, sen rahoittamisesta, taloyhtiön ja asunnosta huolehtimisen kautta asunnon myymiseen. 

Vahvan paikallisen osaamisen ja asiantuntijuuden kautta pankki pitää huolen siitä, että taloyhtiöiden kiinteistöt pysyvät kunnossa, korjauksia tehdään suunnitelmallisesti, peruskorjaukset huomioiden, jotta osakkaiden asumiskustannukset pysyvät kohtuullisena”, sanoo Someron Säästöpankin pankinjohtaja Joni Rintamaa. Sp-Isännöintipalvelut Oy toimii samalla periaatteella kuten Säästöpankkikin, työtä tehdään taloyhtiön sekä osakkaiden ja asukkaiden parhaaksi.

Paluu juurille – isännöintiliiketoiminta palaa Säästöpankkiin

Toni Tammi aloitti yrittäjänä vuonna 2008. Hän osti SKV Isännöinti Oy:ltä Perniön toimiston isännöinnin liiketoiminnan, jolloin perustettiin TT-Välitys Oy. Yhtiö on harjoittanut koko ajan myös kiinteistövälitystoimintaa. Salon keskustaan yritys perusti toisen toimiston vuonna 2014. Alalle Tammi tuli jo vuonna 1985, jolloin silloinen Perniön Säästöpankki perusti Perniön SP-Välitys Oy:n harjoittamaan alueella isännöinti-, välitys- ja tilitoimistopalveluja.   

Nyt toteutuneella kaupalla palataan tietyllä tapaa takaisin juurille – isännöintiliiketoiminta palaa Säästöpankkiin, Tammi jatkaa kiinteistönvälitystä TT-Välitys Oy:ssä.

- ”Työnä isännöintiala on mielenkiintoinen”, sanoo Tammi. ”Maailma kehittyy hurjaa vauhtia. Lainsäädäntö ja tietosuoja velvoittavat yhä enemmän ja enemmän. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen ja eteen voi tulla ihan mitä tahansa.” 

Pitkän uran mieleenpainuvin ja poikkeuksellisin muisto on luonnonkatastrofi, johon ei kukaan osannut varautua. Perniön tulva v. 2010 oli niin voimakas, että vedet lainehtivat kaduilla ja toimiston isännöimä Kiinteistö Oy Perniön Liikekeskuksen A-talon kellarikerroksen liike- ja varastotilat täyttyivät tulvavedellä. Toni oli tapahtuman aikaan itse Vierumäellä, kun puhelu katastrofista saapui. Tulvapaikalle saavuttaessa vahinkojen laajuus todettiin mittaviksi, veden alle jäi satoja neliöitä liiketilaa eri rakennuksissa. Rakennuksista katkesivat myös sähköt. Tulvan aiheutti iltapäivän rankka sade. Vahinkojen määrä nousi satoihin tuhansiin.  

Isännöinti Tammen liiketoiminnan siirtyessä Sp-Isännöintipalvelut Oy:lle Toni Tammi keskittyy TT-Välitys Oy:n välitystoimintaan. TT-Välityksen toimistot sijaitsevat Salossa ja Perniössä.

Sp-Isännöintipalvelut Oy:n tuleva toimitusjohtaja

Pekka Hanhimäki, AIT / MMM, on nimitetty SP-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen. Hanhimäki on toiminut isännöintialan johtamis- ja kehittämistehtävissä vuodesta 2010 alkaen muun muassa Realia Isännöinnissä ja OP-ryhmän isännöintiliiketoiminnassa. 

Pekka Hanhimäki
Sp-Isännöintipalvelut Oy:n tuleva toimitusjohtaja Pekka Hanhimäki

Lisätietoja: 

Petri Siviranta | toimitusjohtaja, Someron Säästöpankki | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550
Joni Rintamaa | pankinjohtaja, Someron Säästöpankki | joni.rintamaa@saastopankki.fi  | 050 511 8557
Pekka Hanhimäki | toimitusjohtaja, Sp-Isännöintipalvelut Oy | pekka.hanhimaki@spisannointipalvelut.fi  | 050 514 2650


Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Perniön, Forssan, Urjalan ja Someron toimialueella. Vuoden 2020 alussa Kemiönsaaren ja Akaan konttorit. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 491 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu 51 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...