Säästöpankkien Keskuspankin palvelut

Tehtävänämme on varmistaa Säästöpankkiryhmän likviditeetti ja vakuudeton tukkuvarainhankinta, hankkia varoja ja operoida ryhmän puolesta raha- ja pääomamarkkinoilla sekä hoitaa maksujen välitys. Huolehdimme myös ryhmän sisäisen likviditeetin tasauksesta.
Säästöpankin maksukortti on kätevä maksutapa ostoksilla.

Treasury

Säästöpankkien Keskuspankin roolina on varmistaa Säästöpankkiryhmän likviditeetti sekä toimia raha-ja pääomamarkkinoilla. Lue lisää Velkasijoittajat-sivustolta.

Lisätietoa saat olemalla yhteydessä Treasury-yksikköömme sähköpostilla treasury@saastopankki.fi tai puhelimitse 020 703 2490.

Maksuliikenne

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj vastaa Säästöpankkien lähtevien ja saapuvien maksujen välityksestä. Säästöpankkien maksujenvälityksessä käytetään aina pankin tunnisteena Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n BIC (SWIFT) -koodia ITELFIHH.

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj on EBA Clearing STEP2-palvelun ja TARGET2-palvelun suora jäsen. Ulkomaanmaksuissa käytämme kumppanipankkia ja heidän verkostojaan.

Tietoa kortinhaltijoille

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj on Säästöpankkiryhmän maksukorttien liikkeellelaskija. Kaikissa kortteihin liittyvissä kysymyksissä kortinhaltijoita palvelee Säästöpankin asiakaspalvelu. Numerot ja palvelun aukioloajat löydät sivuston alalaidasta.

Jos korttisi katoaa, varastetaan tai se jää ulkomailla automaattiin, ilmoita siitä välittömästi korttien sulkupalveluun, puh. 020 333 (24h/vrk). Ulkomailta soitettaessa +358 20 333 (24h/vrk).

Mikäli olet havainnut epäilyttävän tapahtuman kortillasi, lue toimintaohjeet täältä.