Säästöpankkiryhmän kortit valmistaa jatkossakin EVRY

Säästöpankkiryhmän ja EVRY:n pitkään jatkunut yhteistyö kortinvalmistuksen saralla saa jatkoa. Säästöpankkiryhmä ja EVRY uskovat muovikorttien pysyvän suomalaisten lompakoissa vielä pitkään, osalla ensisijaisena maksutapana ja osalla mobiilimaksamisen varajärjestelynä.

Säästöpankkiryhmän kortit valmistaa jatkossakin EVRY
Kuvassa vas. myyntijohtaja Ilkka Louhia EVRY:stä, toimitusjohtaja Jarmo Rouhiainen EVRY:stä ja korteista vastaava johtaja Manu Kauppila Säästöpankkiryhmästä.

Säästöpankkiryhmän ja EVRY:n solmima sopimus jatkaa aiempaa sopimusta viidellä vuodella. Tähänastisen yhteistyön tuloksena on syntynyt muun muassa Suomen ensimmäinen maksukortti, jonka valmistuksessa on käytetty kotimaista koivua. Koivukortin lisäksi Säästöpankkiryhmän asiakkaat voivat EVRY:n palveluiden ansiosta valita omavalintaisen kuvan maksukorteilleen.

”Yhteistyön jatkaminen EVRY:n kanssa oli luontevaa kahdesta eri näkökulmasta. Ensinnäkin meille on tärkeää, että korttien tuotanto toimii laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja keskeytyksettä. Tästä EVRY:llä on vahvat näytöt aiemmilta vuosilta. Toisaalta uskomme myös siihen, että uuden sopimuskauden aikana EVRY kehittää palveluita, jotka vastaavat osaltaan myös niiden Säästöpankkiryhmän asiakkaiden tarpeisiin, jotka vaihtavat maksamisen muovista mobiiliin”, kertoo Säästöpankkiryhmän korteista vastaava johtaja Manu Kauppila.

Säästöpankkiryhmä ja EVRY arvioivat, että muovisia maksukortteja valmistetaan tulevan sopimuskauden aikana aiempien vuosien tapaan. Asiakaskäyttäytyminen muuttuu myös maksamisen osalta, ja EVRY onkin toteuttanut muovikortilla maksamisen rinnalle jo myös uusia maksamisen ratkaisuja.

”Olemme iloisia siitä, että Säästöpankkiryhmä luottaa meihin ja päätti jatkaa tuloksekasta yhteistyötämme. Meille on luonnollisesti erittäin tärkeää, että tarjoamamme palvelut säilyvät relevantteina myös silloin, kun maksuväline on joku muu kuin muovikortti. Yhdelle sopiva maksuväline voi jatkossa olla puhelin, toiselle maksukortti ja kolmannelle vaikkapa sormus. Meidän tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja erilaisiin maksamisen tarpeisiin ja olemmekin jo onnistuneesti lanseeranneet esimerkiksi mobiilimaksuratkaisuja Pohjois-Euroopassa”, toteaa Jarmo Rouhiainen EVRY:stä.

Lisätiedot:

Manu Kauppila
Korteista vastaava johtaja
Säästöpankkikeskus
manu.kauppila@saastopankki.fi, 050 5710 936

Jarmo Rouhiainen
CEO
Evry Card Services Oy
jarmo.rouhiainen@evry.com,040 5583 077


Säästöpankki
Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

EVRY
EVRY on yksi Pohjoismaiden johtavista IT-palvelu- ja ohjelmistotoimittajista, jolla on yli 10 000 asiakasta sekä yrityspuolella että yksityisellä sektorilla. Joka päivä yli viisi miljoonaa pohjoismaalaista käyttää EVRYn tarjoamia ratkaisuja. Vahvan paikallisen läsnäolonsa ja syvällisen teknisen ja kaupallisen näkemyksensä ansiosta EVRY on asiakkailleen liikkeelle paneva voima uusiin innovaatioihin ja modernisointiin. EVRYn liikevaihto vuonna 2018 oli 12,9 miljardia Norjan kruunua. Työtekijöitä EVRYllä on 8 800 yhdeksässä eri maassa. Yhtiö on listattu Oslon pörssissä.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista